Vores Univers

Foto: Henrik Adamsen

SARDkopenhagen

Beauty by heart

SARDkopenhagen er skabt ud fra et dybtfølt ønske om at skabe de bedste og reneste produkter til dig. Det kommer fra hjertet, når vi siger, at vores mål er at hjælpe dig med at få en sund hud. Alt for mange har svært ved at finde rundt i junglen af hudplejeprodukter, og mange døjer med hudproblemer. Ofte hænger det sammen med, at huden ikke bliver plejet hensigtsmæssigt, fordi alt for mange har en helt anden hudtype, end de tror.

Vi skaber produkter, som indeholder et minimum af indholdsstoffer. Indholdsstoffer som din hud og din organisme kan genkende. Det giver ro, når huden får lov til at arbejde med de stoffer, som den naturligt producerer.

Mild, aktiv og naturlig hudpleje

Fælles for vores produkter er, at de er fri for phenoxyethanol, silikone, acrylater, aluminiumforbindelser og syntetiske indholdsstoffer. SARDkopenhagen har AllergyCertified-produkter i sortimentet, er vegansk, 100% naturligt og bæredygtigt hele vejen igennem. Alle vores produkter er multifunktionelle produkter, fordi huden faktisk ikke er så forskellig fra den ene del af kroppen til den anden. Det er behovet, der kan variere fra ansigt til krop, afhængig af hudens tilstand. Vores produkter kan derfor bruges af både børn, gravide og mænd, lige som de er velegnet til både den fedtede/ urene hud, sensitive, rosacea og modne hud.

SARDkopenhagen er til dig, der ikke går på kompromis med din hud. Dig, der, lige som os, tænker på miljøet. Vi tager del i at passe på vores klode, både i vores produktion, i vores valg af ingredienser og vores emballage, som er nedbrydeligt.

Vi vægter gennemskuelighed

Kender du det, når du står med et produkt, og du føler dig vildledt frem for vejledt? Det ønsker vi at gøre op med – man skal nemlig kunne stole på et produkt.

For os er det utrolig vigtigt, at du, som forbruger, nemt kan gennemskue, hvilke ingredienser der er tilsat i SARDkopenhagens produkter. Ingredienslisten fremgår derfor tydeligt på alle vores produkter. Her på webshoppen er vi også kompromisløse, når det handler om gennemsigtighed. Vi introducerer dig nemlig grundigt til de enkelte ingredienser og deres fantastiske effekt i hvert eneste produkt, så du er oplyst om, hvad du påfører din hud og din organisme.

Book 1:1 hudanalyse

Er du i tvivl om, hvilke produkter, der passer til din hud, eller har du et spørgsmål? Du kan altid sende os en mail på info@sardkopenhagen.dk

Du kan også blive klogere på din hudtype og hudtilstand ved at booke en kosmetolog til en individuel videokonsultation via Face Time. Her går vi i dybden med de udfordringer, som du oplever med din hud, og vi guider dig til den bedste pleje.

Forud for hudanalysen sender vi dig et spørgeskema med relevante spørgsmål, som du skal besvare, så vi kender dit udgangspunkt og dine problemstillinger og kan forberede os til konsultationen, så den er målrettet dig.

BOOK EN TID

Danish Beauty Awards

Vi er stolte af, at vi har vundet ved Danish Beauty Awards i kategorien, Årets danske produkt, med vores FACIAL MIST.

Vi har også flere gange været nomineret med bl.a. ARGAN OIL w. GOLD SHIMMER, ESSENTIELLE NO. 9 og HYALURON BOOST, HAIR & BODY SHAMPOO men, MAMI ME trimester-pakker, ESSENTIELLE NO. 7 og Charlotte Kassandra, founder som Årets Ildsjæl.

logo

I kærlighed til dig og miljøet
Charlotte Kasandra