ALMOND OIL SWEET · sød mandelolie 100/ 250ml.

kr. 169,00kr. 275,00

Denne face/ bodyoil er til dig som føler at huden er fugttør: Dette føles som at huden “strammer” – typisk efter badet. Hvis du oplever dette, er din hud fugttør. Mandel olie indeholder aminosyrer og proteiner som styrker hudens fugtighedsniveau og hjælper til at binde fugt bedre.

100% Sweet Almond Oil – tilfører, binder og bevarer fugt i alle hudens lag.
A- og E-vitamine – antioxidanter, der forhindrer nedbrydning af hudens celler. Zink hjælpe til opheling af følsomme hudområder.
Arginine.

Anvendelse

  • Pump 1-2 pump SWEET ALMOND OIL ud mellem hænderne, lun olien og masser den godt ind på håndklædetør hud.
  • Til meget fugtfattig hud: Bland en smule SWEET ALMOND OIL med BALANCING BODY CREAM.
  • Efter hårfjerning: massér olien godt ind for at undgå knopper efter både shaving, voks og laser.
  • Kan også anvendes intimt.

TIL DIG SOM VIL VIDE MERE

Aminosyren arginin – hvad er det?

Aminosyren arginin er en vigtig byggesten i SWEET ALMOND OIL. Det er en aminosyre som kroppen selv producerer og huden genkender øjeblikkeligt aminosyren og derfor vil huden naturligt øge dannelsen af denne aminosyre.

Arginin er et sukkerstof. Sukkerstoffet binder væske og derfor er SWEET ALMOND OIL en olie som er speciel velegnet til fugtfattig hud – dehydreret hud. Det bedste tidspunkt for huden at regenerer på, er om natten. Vi anbefaler derfor at du  også anvender SWEET ALMOND OIL som pleje til natten.

SWEET ALMOND OIL er rig på essentielle fedtsyrer, vitaminer som A- og E- vitamin, samt vigtige aminosyrer og proteiner. Det gør olien til et særligt godt hudplejeprodukt, der kan bruges alene, som serum eller blandet op i din creme.

LIDT OM SØD MANDELOLIE- SWEET ALMOND OIL

Sød mandel vs “bitter-mandel”

Der findes mange forskellige mandelsorter og derfor er der også stor forskel på kvalitet, konsistens og virkning. Der findes f.eks. søde mandler – det er de mandler som mange holder af at spise dagligt. Vores mandel olie er lavet på sød mandelolie. Der findes også det der hedder ”bitter-mandler” det er en mandel- sort som man ikke skal spise og de kan have et højt indhold af blåsyre. Olien fra bitter mandler har en noget tykkere og har ikke så kosmetisk lækker konsistens.

Ingredienslisten læses/forstås således: Ingrediensen, der er listet øverst udgør den største mængde af indholdet i produktet. Nummer to ingrediens på listen udgør den næststørste mængde osv. Dette gør sig gældende for alle ingredienslister

AMYGDALUS DULCIS OIL – MANDELOLIE, FUGTBINDER

Yderligere information

Vægt N/A
Vælg størrelse

100 ml., 250 ml., 300 ml., 500 ml.

Du kunne også være interesseret i...