SWEET ALMOND OIL 100-500ml. kropspleje

DKK 145,00DKK 549,00

Denne olie er til dig som føler at huden er “strammer” – typisk umiddelbart efter badet, men måske også op af dagen. Hvis du oplever dette, er din fugttør. SWEET ALMOND OIL indeholder både aminosyrer og proteiner som får hudens processer i gang, men hjælper også din hud til at binde fugtigheden bedre fremover. Denne olie kan også anvendes intimt.

Ryd
sard kopenhagen oil
100% Sweet Almond Oil – tilfører, binder og bevarer fugt i alle hudens lag.
A- og E-vitamine – antioxidanter, der forhindrer nedbrydning af hudens celler. Zink hjælpe til opheling af følsomme hudområder.
Arginine.

Anvendelse

  • Pump 1-2 pump SWEET ALMOND OIL ud mellem hænderne og masser olien godt ind på den håndklæde tørre hud. Varm olien op mellem håndfladerne og masser olien ind mens huden er let fugtig.
  • Til meget fugtfattig hud: Bland en smule SWEET ALMOND OIL med BALANCING BODY CREAM
  • Efter hårfjerning: massér olien på området hvor der er fjernet hår. Dette vil forhindre “barber-knopper”
  • Intim brug

TIL DIG SOM VIL VIDE MERE

Aminosyren arginin er en vigtig byggesten i SWEET ALMOND OIL. Det er en aminosyre som kroppen selv producerer og huden genkender øjeblikkeligt aminosyren og derfor vil huden naturligt øge dannelsen af denne aminosyre.

Arginin er et sukkerstof – sukker binder væske og derfor er SWEET ALMOND OIL en olie som er speciel velegnet til fugtfattig hud. Det bedste tidspunkt for huden at regenerer på, er om natten og derfor anbefaler vi at du anvender SWEET ALMOND OIL som pleje til natten.

SWEET ALMOND OIL er rig på essentielle fedtsyrer, vitaminer som A- og E- vitamin, samt vigtige aminosyrer og proteiner. Det gør denne olie til et særligt godt hudplejeprodukt, der kan bruges alene, som serum eller blandet op i din creme.

LIDT OM SØD MANDELOLIE- SWEET ALMOND OIL

Der findes mange forskellige mandel sorter og derfor er der også stor forskel på kvalitet, konsistens og virkning på mandel olie. Der findes f.eks. søde mandler – det er de mandler vi kender fra husholdningen, og som mange holder af at spise dagligt. Vores mandel olie er lavet på sød mandelolie. Der findes også det der hedder ”bitter-mandler” det er en mandel sort som man ikke skal spise og de kan have et højt indhold af blåsyre. Olien fra bitter mandler har en noget tykkere og ikke så kosmetisk lækker konsistens.

INGREDIENSER

AMYGDALUS DULCIS OIL – MANDELOLIE, FUGTBINDER

Yderligere information

Vægt N/A
Vælg størrelse

100 ml., 250 ml., 300 ml., 500 ml.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SWEET ALMOND OIL 100-500ml. kropspleje”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *