ALMOND OIL SWEET · sød mandel olie – 100ml.

DKK 169,00

SWEET ALMOND OIL er rig på essentielle fedtsyrer, vitaminer som A- og E- vitamin, samt vigtige aminosyrer og proteiner.

Koncentreret og fugtgivende olie til fugtfattig hud. Let og ikke-fedtende konsistens. Tilstopper ikke hudens porer. Kan med fordel blandes med vores cremer.

 

100% Sweet Almond Oil – tilfører, binder og bevarer fugt i alle hudens lag.
Arginine.
A- og E-vitamine – antioxidanter, der forhindrer nedbrydning af hudens celler. Zink hjælpe til opheling af følsomme hudområder

Anvendelse

Som serum/ eller alene:
  • Pump 1-2 pump SWEET ALMOND OIL ud mellem hænderne. Massér olien godt ind på den let fugtige hud, efter brug af FACIAL MIST/ ROSE WATER ELIXIR.
Gøre cremen mere fugtrig:
  • Bland en smule SWEET ALMOND OIL med ESSENTIELLE NO.7 face cream. Fordel blandingen mellem håndfladerne og dup det ind i huden på ansigt og hals.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

SWEET ALMOND OIL er til dig som føler at huden er ”strammer” – typisk efter rens og bad. Mandel olie indeholder både aminosyrer og proteiner som får hudens processer i gang, men hjælper også din hud til at binde fugtigheden bedre fremover. Hvis du ser huden tæt på, og forsigtigt skubber huden op, vil den se lidt creppet ud. Dette er et tydeligt kendetegn på en dehydreret hud.

Aminosyren arginin er en vigtig byggesten i SWEET ALMOND OIL. Det er en aminosyre som kroppen selv producerer og huden genkender øjeblikkeligt aminosyren. Derfor vil huden naturligt øge dannelsen af denne aminosyre.

Arginin er et sukkerstof – sukker binder væske og derfor er SWEET ALMOND OIL en olie som er speciel velegnet til fugtfattig hud. Det bedste tidspunkt for huden at regenerer på, er om natten og derfor anbefaler vi at du anvender SWEET ALMOND OIL som pleje til natten.

LIDT OM SØD MANDELOLIE – SWEET ALMOND OIL

Der findes mange forskellige mandel sorter og derfor er der også stor forskel på kvalitet, konsistens og virkning på mandel olie. Der findes f.eks. søde mandler – det er de mandler vi kender fra husholdningen, og som mange holder af at spise dagligt. Vores mandel olie er lavet på sød mandel olie. Der findes også det der hedder ”bitter-mandler” det er en mandel sort som man ikke skal spise og de kan have et højt indhold af blåsyre. Olien fra bitter mandler har en noget tykkere og ikke så kosmetisk lækker konsistens.

Ingredienslisten læses/forstås således: Ingrediensen, der er listet øverst udgør den største mængde af indholdet i produktet. Næste ingrediens på listen udgør den næststørste mængde osv. Dette gør sig gældende for alle ingrediens-lister

AMYGDALUS DULCIS OIL: MANDELOLIE, FUGTBINDER.

Yderligere information

Vægt 0.18 kg
Vælg størrelse

100 ml., 300 ml.

Du kunne også være interesseret i...