SARDkopenhagen hudanalyse

DKK 450,00

Er du også i tvivl om, hvilken hudtype du har – og ikke mindst hvilke hudplejeprodukter, der faktisk passer til din hud?

Vi kan bestemt hjælpe dig!
Vores erfarne og professionelle kosmetologer tager sig af dig og din hud og guider dig i den rigtige retning, så du kan opleve en smuk og sund hud i fremtiden.

Vi er der også for dig efter analysen, og tilbyder online eller telefonisk konsultation bagefter, hvis du har brug for det.

 

 

Kategorier: ,

DU KAN BESTILLE ONLINE HUDANALYSE HOS VORES KOSMETOLOGER

Mange oplever udfordringer med at finde de rette hudpleje produkter, der passer til netop deres hud og har derfor en oplevelse af, at hudpleje er en jungle at finde rundt i. Det kan vi hjælpe dig professionelt med, via vores online-hudanalyse konsultation.

Hudtypen er vi født med, men hudtilstanden kan variere livet igennem, afhængig af hvad livet byder på. Mange oplever f.eks. at have haft uren hud i teen-age årene og det kan have sat en skræk i livet på én, for brugen af fremtidige produkter – især hvis man gjorde sig dårlige erfaringer allerede dengang.

Andre oplever store forandringer ifm. med graviditet, stress, sygdom eller helt bare regulær ældning. Huden ændrer sig igennem livet, og som følge deraf også hudens behov for pleje.

Vi arbejder ud fra filosofien om at huden er et levende organ og at energien skal kunne cirkulerer i kroppen. Det er sjældent, at vi kun anbefaler behandling af huden udefra, idet mange hudproblemer (og hudtilstande) afhænger af hvordan f.eks. vores tarmsystem fungerer og hvordan vores hormonproduktion er balanceret.  Med andre ord, hvor god vores energi-flow er i kroppen.

Det siger sig selv, at jo flere syntetiske og belastende stoffer vi udsætter os selv og vores organisme for, jo mere vil det afspejle sig i vores hud.

Derfor går vores hudanalyse et skridt dybere og tager hensyn til flere faktorer og vi er ganske overbeviste om, at vi kan gøre en forskel for dig og din hud, med vores anbefalinger.

HVORDAN KAN JEG STOLE PÅ, AT EN ONLINE HUDANALYSE ER RETVISENDE?

Det kan du fordi vores kosmetolog har udviklet spørgsmål til dig, som er helt identiske med de spørgsmål du ville blive stillet under en fysisk konsultation. Spørgsmål holdt op mod de fotos du skal indsende af din hud, gør at kosmetologen nemt kan lave en retvisende analyse.

Når din hudanalyse er klar, aftaler vi et online-møde hvor kosmetologen gennemgår hudanalysen med dig og her har du mulighed for at stille yderligere spørgsmål. Vi tilbyder samtidig, at du de efterfølgende to måneder, frit kan kontakte os for yderligere opfølgning, spørgsmål til brugen af produkter etc.

SÅ LET ER DET

Vigtigt: Husk at anføre både telefonnummer og mail-adresse.

1. Udfyld spørgeskema: Du modtager et link, til et spørgeskema, i din mailbox, når du har bestilt en analyse. Besvar det så udførligt du kan – det tager ca. 5 min.

2. Tag 4 fotos af dit ansigt med din mobil: Det er vigtigt at billederne er taget ca. 10 cm. fra dit ansigt og er godt oplyst (dagslys) og skarpt – vi skal kunne zoome ind. Vi skal bruge billeder af dit over- og underansigt samt to billeder fra siden, et fra hver side. Det er helt fint, hvis billederne af over- og underansigt er overlappende.
TIPS: Brug hovedkameraet på bagsiden af din telefon, det er markant bedre end kameraet på skærmsiden.
Billederne bliver bedst, hvis dit ansigt er afrenset og fri for make-up.

3. Analysen: Når vores kosmetolog har modtaget din feedback, går hun i gang med selve analysen ud fra dine svar og studie af din hud, fra tilsendte fotos.

4. Du bliver kontaktet via e-mail, når analysen er klar: Herefter aftaler du og kosmotoloen et møde på facetime/zoom hvor du modtager en meget udførlig hudanalyse, med guidelines til fremtidig pleje af din hud. Under samtalen har du fx mulighed for uddybende spørgsmål.

 

Du bedes sende billederne til os via SMS eller mail. Vi bruger udelukkende billederne til at analysere din hud og intet andet – og dine billeder vil blive slettet så snart du ønsker det.

SMS: 29 93 77 64
Mail: ct@sardkopenhagen.dk
Husk venligst at anføre dit navn, så vi kan ”identificere” dig.

 

Kærlig hilsen

logo

Charlotte Kasandra

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARDkopenhagen hudanalyse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.