MICELLAR CLEANSING OIL – 100ml.

DKK 165,00

Dybdevirkende rens uden udtørring – til ALLE hudtyper
Olie-vand (2-faset) renseprodukt – omrystes før brug – giver dig optimal rens af huden på ansigt og hals og fjerner alle rester af makeup. Uanset om du har tør eller fedtet hud, er dette renseprodukt helt unikt fordi det respekterer hudens pH-værdi og du undgår unødig udtørring af hudoverfladen. Fordelen ved produktet er, at du kan rense din hud både med og uden brug af vand og gør det til et fleksibelt renseprodukt. Hører du til dem der oplever at huden er særligt tør i vintermånederne, vil du opleve at huden er i balance efter afrensning med MICELLAR CLEANSING OIL. De små oliemolekyler trækker dybt i huden og renser effektivt uden at udtørre. Fjerner også øjen-makeup.

Dette produkt er vegansk

Kamilleblomstvand – beroliger.
Sorbitol og Sweet Almond Oil – tilfører og binder fugt i huden.
Rose Geranium Oil – anti-age og cellestimulerende effekt.

Anvendelse

  • Tag 2-3 pump MICELLAR CLEANSING OIL – enten direkte på huden, i hænderne eller på en fugtet vatrondel og tør huden over indtil der ikke er flere rester af makeup og snavs.
  • Kan også bruges til vask af ansigtet i badet – hvor du vil opleve at huden ikke strammer og føles tør bagefter.
  • Fjern øjen-makeup: Du sprayer 2-3 pump på en fugtet vatrondel og fjerner skånsomt al øjen-makeup. Mandel olie hjælper for øvrigt til at give tykkere og stærkere vipper.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

Sød mandelolie opløser snavs og makeup fra huden, og sørger samtidig for at din hud får tilført en masse gode essentielle fedtsyrer, som tilfører, binder og bevarer fugtigheden i huden. Kamilleblomstvand har beroligende effekt på huden og stabiliserer hudens pH-værdi. Sorbitol er et sukkerstof der stammer fra frugt og bær, og binder fugtigheden i huden. Æterisk rosengeranium olie er kendt for at have regenererende og anti-bakteriel effekt. En god balance mellem fugt og fedt i huden, er afgørende for hudens sundhed og tilstand og styrker modstandskraften over for ydre påvirkninger, fra miljø og de omgivelser man opholder sig i.

LIDT OM RIGTIG OG FORKERT RENS AF HUDEN

Kroppen består af ca. 60% vand – huden er det sidste organ der bliver forsynet med nok vand. Det hjælper ikke at forsøge at tilføre vand via huden, det har den modsatte effekt – det virker nemlig direkte udtørrende. Derfor er det en dårlig ide at rense huden med vand, eller produkter der kræver en del vand for at fjerne produktet fra huden. Det gælder f.eks. vaskegelé, vaskeskum og renseprodukter der overvejende indeholder vand. Vand renser ikke – vand skyller og frisker op. De fleste har oplevet at huden efter bad eller ”forkert” rens, bliver voldsomt udtørret, stram, rød og måske irriteret. I det tilfælde kvitterer din hud med at speede op for talgproduktionen – og du vil blot opleve at huden er stram og blank/ fedtet i overfladen.

Du bør altid rense din hud i olieholdige produkter, som tager hensyn til hudens naturlige beskyttelses barriere – hudens pH-værdi. Vand opløser ikke fedtstoffer fra cremer og makeup. Olier opløser olier og renser i dybden af huden og huden føles mere veltilpas efter afrensning.

INGREDIENSER

PRUNUS AMYGDALUS OIL – MANDEL OLIE, FUGTBINDER
AQUA – VAND
SORBITOL – SUKKERSTOF FRA FRUGT OG BÆR, FUGTBINDER
PEG-60 ALMOND GLYCERIDES – MANDEL OLIE DERIVAT, BINDER VAND OG OLIE
PROPYLENE GLYCOL – EMULGATOR, KONSERVERING, FUGT
CAPRYLYL GLYCOL – NATURLIG KONSERVERING
CHAMOMILLA RECUITITA FLOWER EXTRACT – KAMILLEBLOMST EKSTRAKT, BEROLIGENDE
POTASSIUM SORBATE – NATURLIG KONSERVERING
SODIUM BENZOATE – NATURLIG KONSERVERING
SORBIC ACID – NATURLIG KONSERVERING, TRANSPORT STOF
GLYCERIN – FUGTBINDER
GLYCERYL CAPRYLATE – STAMMER FRA KOKOSOLIE, FUGTGIVER
PHENYLPROPANOL – STAMMER FRUGTER OG BÆR OG BRUGES OM NATURLIGT KONSERVERINGSMIDDEL
PELARGONIUM ROSEUM LEAF OIL – ROSENGERANIUM OIL
CITRONELLOL – BESTANDEL AF ROSENGERANIUM, SOM SKAL DEKLARERES SÆRSKILT
GERANIOL – BESTANDEL AF ROSENGERANIUM, SOM DEKLARERES SÆRSKILT

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MICELLAR CLEANSING OIL – 100ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *