FACIAL MIST – 100ml. SARDkopenhagen

DKK 175,00

Fugtgivende, beroligende og revitaliserende mist med kamilleblomst vand og mandelolie. De aktive ingredienser gør produktet til et multifunktionelt produkt, du kan bruge både efter afrensning af huden, men også som opfrisker af huden i det daglige. Endda som primer, når du har lagt makeup.

FACIAL MIST vandt prisen som “Årets Danske Produkt” ved Danish Beauty Award 2013
Dommerne sagde: “Nøje udvalgte ingredienser. Et multifunktionelt produkt. Anvendes som skintonic eller efter barbering. Et produkt, du ikke kan undvære på flyrejsen eller på kontoret med aircondition. Et pift af dette kan kvikke enhver op i løbet af dagen. Vi er stolte af, at det er dansk“.

Sweet Almond Oil – fugter og nærer. Sorbitol – sukkerstof udvundet af frugt og bær, der hjælper til at binde fugtigheden i huden.
Bisabolol (kamilleblomst) – fugter og beroliger. Sweet Almond Oil – fugter og nærer. Sorbitol – sukkerstof udvundet af frugt og bær, der hjælper til at binde fugtigheden i huden.
C- og E-vitamin, thiamin, riboflavin, niacin.
Rose Geranium Oil – tilført for oliens anti-bakterielle effekt.

Anvendelse

  • Pump 1-2 pump FACIAL MIST på en fugtet vatrondel og dup huden efter afrensning.
  • Ved daglig brug forebygger du udtørring af huden. Huden er dagligt udsat for udtørring fra ophold i lokaler med aircon, elektronisk udstyr eller på længere flyrejser.
  • Brug FACIAL MIST for at få en beroligende og fugtgivende virkning af din hud, inden du bruger din ansigtscreme eller olie.
  • Giver en god base under makeup, og er velegnet til at prime din makeup, eller bare friske op i løbet af dagen.

TIPS

Stil Facial Mist i køleskabet og anvend den som kompres på hævede øjenomgivelser. Spray den afkølede mist på to vatrondeller og læg dem over øjnene. Lad den virke i 10 – 15 min.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

En vigtig ingrediens i produktet er bisabolol, som stammer fra kamilleblomster. Denne ingrediens både nærer og beroliger din hud. Kamilleblomst har endvidere anti-inflammatoriske og antioxiderende virkning, så din hud vil hurtigt føles beroliget og afbalanceret.
Sød mandelolie er en anden vigtig ingrediens, der tilfører binder og bevarer fugt i alle hudens lag.
Sorbitol er et sukkerstof der er udvundet af frugt og bær – denne ingrediens hjælper til en langt bedre fugtbalance i huden.
Rosengeranium – æteriske olie – er kendt for styrke den naturlige cellefornyelse, men har også anti-bakteriel effekt og normaliserer hudens pH-værdi. Olien styrker både din hud og dine sanser, via den aromaterapeutiske virkning.

LIDT OM kamilleblomst VAND

Kamille har igennem århundrede været brugt i som naturlæge- og skønhedsmiddel. Det er kendt at kamile både har været brugt til at rense sår, mindske gener fra insektbid og hudafskrabninger og har på alle måder beroligende effekt på huden.

Ingredienslisten læses/forstås således: Ingrediensen, der er listet øverst udgør den største mængde af indholdet i produktet. Nr. 2 ingrediens på listen udgør den næststørste mængde osv. Dette gør sig gældende for alle ingrediens-lister

AQUA: VAND/BÆRESTOF.
SORBITOL: SUKKERSTOF FRA FRUGT OG BÆR, FUGTER/ VIRKER BLØDGØRENDE PÅ HUDEN.
PEG60: ALMOND GLYCERIDES – FEDTSYRER DER STAMMER FRA MANDEL OLIE OG FUNGERER SOM BLØDGØRER OG BINDER VAND- OG OLIEMOLEKYLER TIL HINANDEN.
PROPYLENE GLYCOL: EMULGATOR, KONSERVERING, FUGT.
CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT: KAMILLEBLOMST, FUGTER OG BEROLIGER.
CAPRYLYL GLYCOL: NATURLIG KONSERVERING.
GLYCERIN: FUGTBINDER.
GLYCERYL CAPRYLATE: STAMMER FRA KOKOS OLIE, FUGTGIVER.
PELARGONIUM ROSEUM LEAF OIL: ROSENGERANIUM OLIE/ ANTI-AGE OG ANTI- BAKTERIEL EFFEKT.
PHENYL PROPANOL: STAMMER FRUGTER OG BÆR OG BRUGES OM NATURLIGT KONSERVERINGSMIDDEL.
POTASSIUM SORBATE: NATURLIG KONSERVERINGSMIDDEL.
SODIUM BENZOATE: NATURLIG KONSERVERINGSMIDDEL.

Yderligere information

Vægt 0.18 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FACIAL MIST – 100ml. SARDkopenhagen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.