FACE/BODYSCRUB 200 ml. epsom salt · æterisk eucalyptus · melon · fersken · rose olie

DKK 195,00

Peeler effektivt huden på kroppen samt ansigt, hvor du vil opleve at huden bliver blød, velnæret og fuld af glød. Blodcirkulationen øges og du mærker en skøn varme og aktivitet i huden. Vi anbefaler denne scrub til alle hudtyper og aldre. Denne scrub er lavet på Epsom salt. 

Udrensende/ peelende: EPSOM SALT.
Sweet almond oil – fugter og nærer.
Eucalyptus- og rose/melon olie.

Anvendelse

Peeling af ansigt

FACE/BODY SCRUB TIL ANSIGT:

Peeler effektivt huden i ansigtet/hals – og du vil opleve, at din hud føles dejlig ren og fuld af glød. Vi anbefaler denne scrub til alle hudtyper og aldre. Ung hud, der har begyndende urenheder, kan drage stor fordel af at peele ansigtet flere gange om ugen. Huden renses grundigt uden udtørring.

HOW TO:
  • Fugt huden i ansigtet og tag en lille mængde scrub – svarende til en 1-krone – fordel produktet på huden, på ansigt og hals.
  • “drys” evt. de større saltkorn af huden og scrub med de små fine korn der sidder tilbage, hvis du synes det er for grovkornet.
  • Skyl af med lunkent vand.
  • Hvis du oplever lidt hævede øjenomgivelser, kan du massere lidt scrub på huden under øjnene, lade det trække nogle minutter. Når det begynder at prikke I huden begynder ophobet væske at trække væk fra området.
  • Mørke rande og poser vil forsvinde umiddelbart efter.

Peeling af krop

FACE/BODY SCRUB TIL KROP:

Peeler effektivt huden på kroppen, hvor du vil opleve at huden bliver blød, velnæret og fuld af glød. Blodcirkulationen øges og du mærker en skøn varme og aktivitet i huden. Produktet kan bruges af alle.

HOW TO:
  • Fugt huden på kroppen og tag en lille mængde scrub – svarende til en 2-krone – og fordel produktet på huden, på det område du ønsker at skrubbe. Efter at have skrubbet hele kroppen anbefaler vi at du lige lader produktet virke lidt I huden.
  • Skyl af med lunkent vand.
  • Huden føles fugtmættet af mandelolie og du behøver ikke at bruge olie eller creme efterfølgende.
  • Har du lidt hård hud på fødderne, vil det være en god ide at skrubbe fødderne også.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

Epsom salt er et salt der renser, styrker og mindsker hævelser. Derfor er det en skånsom måde at rense huden på. Produktet kan prikke lidt I huden, det betyder blot at det “arbejder”.

Mandelolie er en fugtgivende olie, som fugter i alle hudens lag, og efterlader huden super blød og velnæret. De skønne aromaterapeutiske dufte fra eucalyptus, bergamot og rose/melon giver en skøn sansemæssig oplevelse.
Æterisk eucalyptus olie stimulerer blodcirkulationen og hjælpe til udrensning af huden. Melon og rose stimulerer sanserne.

Hand Peeling

EN LILLE HISTORIE OM EPSOM SALT

1700-tallets bitter salt

EPSOM SALT – også kendt som magnesium sulfate – har været anvendt så langt tilbage som starten af 1700-tallet hvor man opdagede salt-mineralet som boblede op fra undergrundens kilder, som netop indeholdt dette specielle salt. Det kaldes også for “bitter-salt” og man oplever hurtigt at saltet er ret anderledes i virkning end traditionelle salte.

EPSOM SALT har været brugt igennem generationer til specielle bade, for personer med forskellige kredsløbs- og fordøjelses-lidelser. Denne type salt virker ved til at transportere mineralerne rundt via kredsløbet og på den måde have udrensende og stimulerende effekt på organerne.

Ingredienslisten læses/forstås således: Ingrediensen, der er listet øverst udgør den største mængde af indholdet i produktet. Næste ingrediens på listen udgør den næststørste mængde osv. Dette gør sig gældende for alle ingrediens-lister

MAGNESIUM SULFATE: Magnesium sulfate, mineral salt
PRUNUSAMYGDALUS DULCIS OIL: Mandelolie, fugter
EUCALYPTUS GLOBUKUS LEAF OIL: Æterisk eucalyptusolie
PARFUM: Duft

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Show reviews in all languages (1)

Vær den første til at anmelde “FACE/BODYSCRUB 200 ml. epsom salt · æterisk eucalyptus · melon · fersken · rose olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...