FACE/ BODYSCRUB 200 ml. epsom salt · æterisk eucalyptus · bergamot olie SARDkopenhagen

DKK 175,00

Udrensende og fugtgivende scrub med EPSOM SALT og mandelolie
Denne scrub peeler effektivt huden i ansigtet/hals – og du vil opleve, at din hud føles dejlig ren og fuld af glød. Vi anbefaler denne scrub til alle hudtyber og aldre. Ung hud, der har begyndende urenheder, kan drage stor fordel af at peele ansigtet flere gange om ugen. Huden renses grundigt uden udtørring.

sard kopenhagen bodyscrub
Udrensende/ peelende: EPSOM SALT.
Sweet almond oil – fugter og nærer.
Æterisk bergamot og eucalyptus olie.

Anvendelse

  • Fugt huden i ansigtet og tag en lille mængde scrub – svarende til en 1-krone – og fordel produktet på huden, på ansigt og hals.
  • “drys” evt. de større saltkorn af huden og scrub med de små fine korn der sidder tilbage, hvis du synes det er for grovkornet.
  • Skyl af med lunkent vand.
  • Hvis du oplever lidt hævede øjenomgivelser, kan du massere lidt scrub på huden under øjnene, lade det trække nogle minutter. Når det begynder at prikke i huden begynder ophobet væske og affaldsstoffer at trække væk fra området.
  • Mørke rande og poser vil forsvinde umiddelbart efter.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

Epsom salt – også kendt som magnesium sulfate – er et salt der renser, styrker og mindsker hævelser. Derfor er det en skånsom måde at rense huden på. Produktet kan prikke lidt I huden, det betyder blot at det “arbejder”. Mandelolie er en fugtgivende olie, som fugter i alle hudens lag, og efterlader huden super blød og velnæret. De skønne aromaterapeutiske dufte fra eucalyptus, bergamot og rose/melon giver en skøn sansemæssig oplevelse. Æterisk eucalyptus olie stimulerer blodcirkulationen og hjælper til udrensning af huden, og æterisk bergamot olie er kendt for sin anti-bakterielle effekt.

EN LILLE HISTORIE OM EPSOM SALT

Epsom salt – også kendt som magnesium sulfate – stammer fra området ved Epsom i England. Salt mineralet binder sig til klipperne ved havet, det gør at der er nogle særlige mineraler i lige præcis denne type salt. Det kaldes bla. også for “bitter-salt”. Epsom salt har været brugt igennem generationer til særligt bade for personer med specielle lidelser og kredsløbsforstyrrelser i kroppen. Denne type salt er I stand til at transportere stoffer ind og ud via hudbarrieren, ligesom at mineralet trækker ind i blodbanen og bliver transporteret rundt via kredsløbet.

INGREDIENSER

MAGNESIUM SULFATE: Magnesium sulfate, mineral salt
PRUNUSAMYGDALUS DULCIS OIL: Mandelolie, fugter
CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL: Æterisk Bergamotolie
CITRAL: Bestanddel af Bergamotolie, der skal deklareres særskilt
LIMONENE: Bestanddel af Bergamotolie, der skal deklareres særskilt
LINALOOL: Bestanddel af Bergamotolie, der skal deklareres særskilt
EUCALYPTUS GLOBUKUS LEAF OIL: Æterisk Eucalyptusolie

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
Test

M. ÆTERISK EUCALYPTUS/ BERGAMOT OLIE

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FACE/ BODYSCRUB 200 ml. epsom salt · æterisk eucalyptus · bergamot olie SARDkopenhagen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.