FACE/BODYSCRUB 200 ml. epsom salt · æterisk eucalyptus · bergamot olie

DKK 195,00

FACE/BODY SCRUB TIL KROP: peeler effektivt huden på kroppen, hvor du vil opleve at huden bliver blød, velnæret og fuld af glød. Blodcirkulationen øges og du mærker en skøn varme og aktivitet i huden. Produktet kan bruges af alle.

Udrensende/ peelende: EPSOM SALT.
Sweet almond oil – fugter og nærer.
Bergamot- og eucalyptus olie.

Anvendelse

Peeling af ansigt

FACE & BODY SCRUB TIL ANSIGTET:

Peeler effektivt huden på ansigt, hals og dekollete. Du vil opleve, at din hud føles ekstra ren, gennemfugtet og fuld af glød. Vi anbefaler denne scrub til alle hudtyper og aldre, hvor den dybderenser, styrker cirkulationen og giver ekstra næring til hudens celler og naturlige processer. Uren- og aknehud vil have stor glæde at denne scrub, fordi den både renser i overfladen og dybden af huden. Vi anbefaler det særligt til dem der døjer med urenheder på ryg, skuldre, ansigt og bryst. Vi anbefaler at den bruges dagligt de første 4-5 dage, derefter 2-3 gange pr. uge. Eller hvordan du opleve at huden har brug for det. Denne scrub udtørrer ikke huden. Vi anbefaler FACE & BODY SCRUB m. eucalyptus og bergamot oil til den meget urene hud, fordi bergamot olien yder ekstra bakteriehæmmende effekt i huden.

HOW TO:
 • Fugt huden i ansigtet og tag en lille mængde scrub – svarende til en 1-krone – fordel produktet på huden, på ansigt og hals.
 • Lad det sidde et øjeblik indtil det begynder at prikke lidt i huden.
 • Skub evt. de større saltkorn af huden, og scrub med de små fine korn der sidder tilbage, hvis du synes det er for grovkornet.
 • Skyl af med lunkent vand.
 • Hvis du oplever lidt hævede øjenomgivelser, kan du massere lidt scrub på huden under øjnene, lade det trække nogle minutter. Når det begynder at prikke i huden begynder ophobet væske og affaldsstoffer at trække væk fra området.
 • Mørke rande og poser vil forsvinde umiddelbart efter.

Peeling af krop

FACE/BODY SCRUB TIL KROP:

Peeler effektivt huden på kroppen, hvor du vil opleve at huden bliver blød, velnæret og fuld af glød. Blodcirkulationen øges og du mærker en skøn varme og aktivitet i huden. Produktet kan bruges af alle.

HOW TO:
 • Fugt huden på kroppen og tag en lille mængde scrub – svarende til en 2-krone – og fordel produktet på huden, på det område du ønsker at skrubbe. Efter at have skrubbet hele kroppen anbefaler vi at du lader produktet virke lidt huden.
 • Skyl af med lunkent vand.
 • Huden føles fugtmættet af mandelolie, og du behøver ikke at bruge olie eller creme efterfølgende.
 • Har du lidt hård hud på fødderne, vil det være en god ide at skrubbe fødderne også.
 • Tørre albuer og knæ: scrub gerne flere gange om ugen, og masser AROMATIC HAND CREAM THERAPY på efterfølgende.
 • Vi anbefaler at bruge BODY SCRUB inden du laver en bindevævsmassage med CUP NO. 3 / 4.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

Ingredienser:

Epsom salt – består af magnesium sulfate, svovl og oxygen. Et salt der renser, bakteriehæmmer, afslapper, styrker huden og mindsker hævelser. Det er en skånsom og yderst effektiv måde at rense huden på. Produktet kan prikke lidt i huden, det betyder blot at det “arbejder”.

Mandelolie er en fugtgivende olie, som fugter i alle hudens lag, og efterlader huden virkelig blød og velnæret. De skønne aromaterapeutiske dufte fra eucalyptus, bergamot og rose/melon giver en skøn sansemæssig oplevelse.

Æterisk eucalyptus olie stimulerer blodcirkulationen og bergamot olie øger den bakteriehæmmende effekt.

Hand Peeling

EN LILLE HISTORIE OM EPSOM SALT

EPSOM SALT – også kendt som magnesium sulfate  – stammer fra saltvandskilderne i området ved Epsom, ved Surrey i England.

Tilbage i 1600-tallet opdagede man at vandet havde nogle specielle healende egenskaber pga det høje indhold af magnesium sulfate, svovl og oxygen.

Siden da er der lavet utallige studier på epsom saltets egenskaber og det er kendt at saltet igennem mange år har været anvendt i mange forskellige behandlingssammenhæng.

Saltet virker osmosisk. Det betyder at mineralerne er i stand til at trænge igennem blodkarrenes barriere og dermed transporteres rundt via kredsløbet.

Derfor oplever mange at saltet både har afslappende, udrensende og stimulerende effekt på hele kroppen.

EPSOM SALT virker også bakteriehæmmende og derfor har det naturlig bakteriehæmmende effekt på akne eller betændelsestilstande i huden og minimere urenheder.

Så hvis du søger en naturlig metode til at mindske sådan problematikker, er EPSOM SALT noget du bør overveje.

Der er foretaget studier der viser at epsom salt har god effekt på alt fra psoriasis, akne og skæleksem.

EPSOM SALT er meget velegnet til at mindske uro, hævelser, ømhed og væskeophobniger i krop og ben. Årsagen skal findes i at EPSOM SALT stimulerer cirkulationen i kredsløbet. Helt fra naturens side, er det denne effekt man opnår!

Ingredienslisten læses/forstås således: Ingrediensen, der er listet øverst udgør den største mængde af indholdet i produktet. Næste ingrediens på listen udgør den næststørste mængde osv. Dette gør sig gældende for alle ingredienslister

MAGNESIUM SULFATE: Magnesium sulfate – mineralt salt
PRUNUSAMYGDALUS DULCIS OIL: Mandelolie, fugter
CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL: Æterisk bergamotolie
CITRAL: Bestandel af bergamotolie, der skal deklareres særskilt
LIMONENE: Bestandel af bergamotolie, der skal deklareres særskilt
LINALOOL: Bestandel af bergamotolie, der skal deklareres særskilt
EUCALYPTUS GLOBUKUS LEAF OIL:  Æterisk eucalyptusolie

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Du kunne også være interesseret i...

 • ansigtsmist

  FACIAL MIST – 100ml.

  DKK 189,00DKK 535,00
 • Udsolgt