DETOX FACE KIT SAMPAK – til opstramning og glød af huden på ansigt og hals

kr. 429,00

Cupping er en af ​​de mest effektive metoder til at opstramme bindevæv, drænere ophobede affaldsstoffer og væskeansamlinger, samt forbedre blodcirkulationen i huden. Dannelse af nye hudceller, opstramning af huden og markering af kæbelinjen opnås allerede efter et par dages behandling. Din hud får mere glød og vil være synlig mere opstrammet og frisk at se på.

SUGEKOP NO. 1: Til ansigt og hals. Diameter i sugeområdet: 1.5 cm

PURE VIRGIN ARGAN OIL:  Opstrammende, talgregulerende og fugtgivende
Denne vitaliserende olie er til dig, der ønsker opstrammende effekt. Det høje indhold af E-vitamin gør PURE ARGAN OIL til en effektiv antioxidant for hudens celler. Olien styrker elasticiteten og kollagen i huden, ligesom at den mindsker talgproduktionen og gør grov hud, mindre grov. PURE VIRGIN ARGAN OIL er ligeledes kendt for at mindske hyperpigmentering, som mange oplever bliver mere udtalt med alderen.

HOW TO:

Mæt den afrensede hud med PURE VIRGIN ARGAN OIL og følg massage teknikken som vist på illustrationen ovenfor.

 

 

Face Cupping

Anvendelse

  • Rens din hud med MICELLAR CLEANSING OIL eller APRICOT KERNEL OIL efterfulgt af FACIAL MIST eller ROSE WATER ELIXIR (afhængig af hudtype)
  • Massér et par dråber ARGAN OIL ind i huden.
  • Hals: Tag CUP NO. 1 – tryk bolden sammen, og sæt koppen på huden. Start lige over kravebenet og træk koppen opad halsen. Slip, så vakumet i koppen forsvinder, og start forfra igen ved kravebenet, indtil hele halsen er masseret.
  • Hage: Gør tilsvarende men træk gerne koppen langs kæbelinjen, fra midten og ud, til begge sider.
  • Ansigt: Træk koppen på samme måde (se illustration). Massér gerne ekstra ved den labiale fold (folden fra næsefløjen ned forbi mundvigene).
  • Øjenomgivelser: Træk koppen fra inderste øjenkrog, ud under øjnene og under brynene og ud mod tinding.
  • Under øjnene: Træk koppen i buede linjer fra næsefløjen – følg mod/ under kindbenets bue.
  • Panden: Afhængig af linjer, trækkes koppen enten vandret eller lodret.
  • Afslut med at tørre huden over med en FACE MIST og dup derefter HYALURON BOOST SERUM og ESSENTIELLE No. 7 face cream på, hvis huden har behov for det.
  • Ved karsprængninger på kinderne: Undgå at massere med koppen direkte ovenpå karspængninger.

SUGEKOPPEN – VEDLIGEHOLDELSE

Rengøring: Tør bolden af efter brug med en fugtig klud tilsat lidt sæbe.

Det er vigtigt, at der ikke samles vand inden i bolden ifm. rengøring. Det vil mindske sugeevnen og glasset kan risikere at glide ud. Vær opmærksom på at med tiden kan bolden blive hård, så er det på tide at udskifte den.

Ingredienslisten læses/forstås således: Ingrediensen, der er listet øverst udgør den største mængde af indholdet i produktet. Næste ingrediens på listen udgør den næststørste mængde osv. Dette gør sig gældende for alle ingrediens-lister

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL: arganolie – E-vitamn, antioxidant. Opstrammer, talgregulerer, mindsker hyperpigmentering.

Yderligere information

Vægt ,185 kg

Du kunne også være interesseret i...