Detox/Cellulite Kit

DKK 423,00

Til dig ønsker at gøre lidt godt for dig selv og din krop efter fødslen. Det kan være du synes at din hud er blevet lidt løs på de udsatte områder. Det kan være du har født ved kejsersnit og derfor har et ar som du vil sørge for en bedre opheling af, og forebygge smertefuldt arvæv. Eller bare fordi du kan snige dig til lidt alene-tid og har mulighed for at invitere din krop hjem igen.

sard kopenhagen oil & cupping cup
Argan-, peber-, kaffe- og rosmarin olie – opstrammer og udrenser.
A-, B-, C-, E- og K-vitamin.
Peberolie.

Anvendelse

  • CELLULITE OIL THERAPY masseres på huden på de områder du ønsker at “cuppe” / massere med sugekoppen. Tilstrækkeligt til at koppen kan suge sig fast, men stadig kan glide. Opstrammer, udrenser og stimulerer blodcirkulationen. Øger elasticiteten og mindsker væskeophobninger og ujævnt bindevæv.
  • Tryk bolden flad og sæt på huden. Slip trykket i bolden, så der dannes vakum mellem glaskop og huden. Hold suget og kør med koppen 3-6 gange i sammen bane. Slip når du ikke kan komme længere op med koppen og start forfra, nedefra. Altid mod hjertet og sørg for at hele området bliver masseret.
  • Gentag dette så ofte du har mulighed for det. Når først der er en synlig bedring, er det nemmere at holde vedlige, uden at skulle gøre det dagligt.
  • Glaskoppen rengøres ved at den tages ud af bolden og vaskes med lidt varmt vand og sæbe. Bolden skal blot tørres med en fugtig klud med lidt sæbe, udvendigt. Der må ikke komme vand ind i selve bolden.
  • Se evt. videoen/guiden til – hvordan du udfører cupping på dig selv.

Tips

Efter fødsel ved kejsersnit anbefaler vi at du starter forsigtigt op med “cupping” når arret er helet op, og kun er lyserødt. Føl dig forsigtigt frem til hvor meget sug du kan holde ud. Det vil gøre lidt ondt, og du skal ikke suge hårdere end du kan holde det ud.. Det er suget i koppen der afgør hvor smertefuldt det føles.

Man siger det tager lige så lang tid at få kroppen tilbage igen, efter fødslen, som det tog at gøre den klar til fødsel. Du kan hjælpe kroppen godt på vej og derfor har vi sammensat dette sæt som vi kalder Mami Firm Lux.
Det er meget forskelligt hvordan vores kroppe reagerer på en lang graviditet og der kan kræve lidt ekstra arbejde efterfølgende. Med CELLULITE OIL THERAPY og CUP NO. 3 har du et rigtigt effektivt redskab til at massere, opstramme og mindske slaphed i huden, på mave,baller og lår.

Hvis du har født ved kejsersnit vil du sikkert have et ar, der kræver lidt mere opmærksomhed for at undgå smertefuldt arvæv og dårlig opheling.

Olien og sugekoppen stimulerer og blødgør bindevævet så du hurtigt vil se en markant bedring.
Løst maveskind vil også være nemt at bearbejde med CELLULITE OIL THERAPY og CUP NO. 3

INGREDIENSER

CELLULITE OIL THERAPY:
ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL – ARGAN OLIE, E-VITAMIN
HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL – SOLSIKKE OLIE
COFFEA ARABICA SEED EXTRACT – GRØN KAFFE OLIE, ØGER FORBRÆNDINGEN I VÆVET
ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT – ROSMARIN OLIE, STIMULERER UDSKILLELSEN AF AFFALDSSTOFFER
CENTELLA ASIATICA EXTRACT – TIGER GRÆS, K-VITAMIN
ASCORBYL PALMITATE – C-VITAMIN, ANTIOXIDANT, STYRKER HUDENS NATURLIGE REGENERERING
FUCUS VESICULOSUS EXTRACT – ALGE EKSTRAKT, OPSTRAMMENDE EFFEKT
PIPER NIGRUM SEED OIL – PEBER OLIE, ØGER FORBRÆNDNINGEN I VÆVET

Yderligere information

Vægt 0.6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Detox/Cellulite Kit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *