CUP NO. 4

DKK 199,00

Til dig der ønsker at bearbejde og mindske cellulite og slap hud på mave, baller og lår.
CUP NO. 4 anvendes til at stimulere blodcirkulationen, drænerer væskeophobninger og øge udskillelsen af affaldsstoffer ved en dybdegående bindevævsmassage. Du vil efter kort tid se at din hud er langt mere opstrammet og ensartet.

Diameter: ca. 4,5 cm

sard kopenhagen oil & cupping cup

Anvendelse

  • Behandling med denne kop udføres dagligt – en god idé er at gøre det efter badet. Du kan evt. også benytte en af
    vores Face/body scrub og give din krop en peeling før du begynder massagen.
  • Mæt huden godt med Cellulite Oil Therapy.
  • Tryk bolden flad og placér koppen på huden. Man trækker koppen i opadgående bevægelser mod hjertet. Man kører i samme bane 3-6 gange indtil huden er let rødlig og man mærker varmen brede sig i hudområdet.
  • Behandlingen foretages dagligt i op til 4 uger.

Bemærk

Der kan forekomme blå mærker efter behandlingen, de vil fortage sig inden for nogle dage. Det er tegn på, at der er en en del ophobning af affaldsstoffer i vævet. Du kan med fordel mindske suget i koppen, for at mindske risiko for blå mærker, men også for at mindske den smerte man kan opleve ved cupping.

Tips

Pebermynteolie kan tilsættes for at få en opvarmende og afslappende effekt.

Husk

Drik rigeligt med vand.

Rengøring af koppen

Skil forsigtigt glas fra bold. Glaskoppen tåler maskinvask – men “bolden” skal vaskes i hånden eller bare aftørres efter brug. Sørg for at koppen her helt tør inden den sættes i gummibolden igen.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

Der findes flere forskellige former for bindevæv – som er del af kroppens fire væv. Bindevævets opgave er bla. at holde på muskler, sener og organer. Til gengæld er bindevævet også en slags opbevaringsplads for de affaldsstoffer som kroppen ikke kan udskille naturligt. Alle Affaldsstoffer bliver normalt udrenset via blodet, igennem bla. nyrer og lever og udskilt som affald. Mange af disse affaldsstoffer kan ikke udskilles naturligt og ophobes derfor bla. i bindevævet. Det kan give forskellige gener og belastninger i kroppen. Det gør blandt andet at huden bliver slap, bulet, væske ophobet og øm. Det kan give muskulære og skelletære problemer og derfor er bindevævsmassage/ cupping en effektiv metode til at få eller bevare et sundere bindevæv.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg