SUGEKOP – CUP NO. 2 · arme/ skuldre

DKK 205,00

Til overarme, nakke og skuldre
CUP NO. 2 anvendes til dybdegående bindevævsmassage og stimulering af huden på overarme, nakke og skuldre. Massagen øger blodcirkulationen og drænerer eventuelle væske- og affaldsstoffer som er ophobet i bindevævet.

Bindevævet ophober de affaldsstoffer, som organismen ikke naturligt kan udskille og det ses på kroppen ved at huden bliver slap, ujævn og bulet. De fleste spændinger i nakke og skuldre skyldes ophobninger af affaldsstoffer, som med tiden kan sætte sig til større muskulære problemer.

Diameter: ca. 2,5 cm

Med tiden kan bolden blive hård, så er det på tide at udskifte den.

Glasset kan forsigtigt skilles fra gummibolden og renses med varmt vand og sæbe. Vær opmærksom på at halsen på glasset skal være helt tørt inden den bliver sat fast I bolden igen. Gummibolden er af phthalatfri gummi. Bolden skal blot tørres af, udvendigt med en fugtig klud, med lidt rengøringsmiddel på. Undgå vand I selve bolden, da det vil få bolden til at “svuppe” og glaskoppen med risiko for at den glider ud i brug.

Anvendelse

Behandling med denne kop udføres dagligt – en god idé er at gøre det efter badet. Du kan evt. også benytte en af vores Face/body scrub og give din krop en peeling før du begynder massagen.

  • Mæt huden godt med CELLULITE OIL THERAPY.
  • Tryk bolden flad og placér koppen på huden. Du trækker koppen i opadgående bevægelser og kører i samme bane 3-6 gange indtil huden er let rødlig og du mærker varmen brede sig i hudområdet.
  • Behandlingen foretages så ofte du har behov for det.

Bemærk

Der kan forekomme blå mærker efter behandlingen, de vil fortage sig inden for nogle dage. Det er tegn på, at der er en en del ophobning af affaldsstoffer i vævet. Du kan med fordel mindske suget i koppen, for at mindske risiko for blå mærker, men også for at mindske den smerte man kan opleve ved cupping.

Tips

Pebermynteolie kan tilsættes for at få en opvarmende og afslappende effekt.

Husk

Drik rigeligt med vand.

Rengøring af koppen

Skil forsigtigt glas fra bold. Glaskoppen tåler maskinvask – men “bolden” skal vaskes i hånden eller bare aftørres efter brug. Sørg for at koppen her helt tør inden den sættes i gummibolden igen.

Det er vigtigt, at der ikke samles vand inden i bolden ifm. rengøring. Det vil mindske sugeevnen og glasset kan risikere at glide ud.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE OM BINDEVÆVET

Der findes flere forskellige væv i kroppem – faktisk hele fire forskellige væv. Bindevævet er et af dem og dets opgave er bla. at holde på muskler, sener og organer og samtidig fungere som en slags “lager” for de affaldsstoffer, kroppen ikke kan udskille naturligt.

Alle affaldsstoffer bliver normalt udrenset via blodet, igennem bla. nyrer og lever og på den måde udskilt som affald. Mange af disse affaldsstoffer kan ikke udskilles naturligt og ophobes derfor blandt andet i bindevævet. Det kan give forskellige gener og belastninger i kroppen. Det medfører fx at huden bliver slap, ujævn, væske ophobet og kan decideret føles øm. Det kan give muskulære og skeletære problemer. Derfor er bindevævsmassage/cupping en meget effektiv metode til at få, eller bevare et sundere bindevæv.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Du kunne også være interesseret i...