SUGEKOP CUP NO. 1 ANSIGT · SARDkopenhagen

DKK 189,00

Cupping er en af ​​de mest effektive metoder til at stramme bindevæv, fjerne ophobede affaldsprodukter og forbedre blodcirkulationen. Dannelse af nye hudceller, opstramning og markering af huden opnås allerede efter et par dages behandling. Din hud får mere glød og vil være synlig mere stram og frisk at se på.

Diameter: approx. 1.5 cm

Med tiden kan bolden blive hård, så er det på tide at udskifte den.

Rengøring: Tør bolden af efter brug med en fugtig klud tilsat lidt sæbe. Skyl efter med rent vand og tør.

Det er vigtigt, at der ikke samles vand inden i bolden ifm. rengøring. Det vil mindske sugeevnen og glasset kan risikere at glide ud.

Anvendelse

  • Rens din hud med MICELLAR CLEANSING OIL eller APRICOT KERNEL OIL, efterfulgt af FACIAL MIST eller ROSE WATER ELIXIR (afhængig af hudtype)
  • Massér et par dråber ARGAN OIL ind i huden.
  • Hals: Tag CUP NO. 1 – tryk bolden sammen, og sæt koppen på huden, på halsen. Start ved kravebenet. Slip, så der dannes et svagt vakum. Træk bolden op mod hagen. Slip. Og gør det samme igen (ca. 3 gange i hver bane) hele vejen herover halsen.
  • Hage: Gør tilsvarende men træk gerne koppen langs kæbelinjen, fra midten og ud, til begge sider.
  • Ansigt: Træk koppen på samme måde (se illustration). Massér gerne ekstra ved den labiale fold (folden næsefløjen ned forbi mundvigene).
  • Øjenomgivelser: Træk koppen fra inderste øjenkrog, ud under øjnene og op under brynene.
  • Panden: Afhængig af linjer, trækkes koppen enten vandret eller lodret.
  • Afslut med at tørre huden over med en FACE MIST og dup derefter HYALURON BOOST SERUM og ESSENTIELLE NO. 7 face cream på.
  • Ved karsprængninger på kinderne: Undgå at massere med koppen direkte ovenpå karspængninger.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE OM BINDEVÆVET

Der findes flere forskellige væv i kroppem – faktisk hele fire forskellige væv. Bindevævet er et af dem og dets opgave er bla. at holde på muskler, sener og organer og samtidig fungere som en slags “lager” for de affaldsstoffer, kroppen ikke kan udskille naturligt.

Alle affaldsstoffer bliver normalt udrenset via blodet, igennem bla. nyrer og lever og på den måde udskilt som affald. Mange af disse affaldsstoffer kan ikke udskilles naturligt og ophobes derfor blandt andet i bindevævet. Det kan give forskellige gener og belastninger i kroppen. Det medfører fx at huden bliver slap, ujævn, væske ophobet og kan decideret føles øm. Det kan give muskulære og skeletære problemer. Derfor er bindevævsmassage/cupping en meget effektiv metode til at få, eller bevare et sundere bindevæv.

sard kopenhagen oil & cupping cup
Glasset kan forsigtigt skilles fra gummibolden og renses med varmt vand og sæbe. Vær opmærksom på at halsen på glasset skal være helt tørt inden den bliver sat fast I bolden igen. Gummibolden er af phthalatfri gummi. Bolden skal blot tørres af, udvendigt med en fugtig klud, med lidt rengøringsmiddel på. Undgå vand I selve bolden, da det vil få bolden til at “svuppe” med risiko for at glaskoppen glider ud, I brug.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUGEKOP CUP NO. 1 ANSIGT · SARDkopenhagen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.