CUP NO. 1

DKK 189,00

Cupping er en af de mest effektive metoder til at opstramme bindevævet, fjerne ophobet affaldsstoffer og forbedre blodcirkulationen. Dannelse af nye hudceller, opstramning og markering af huden opnås efter få dages cupping. Din hud får mere glød og vil være synligt mere opstrammet og frisk at se på.

Diameter: ca. 1,5 cm

Anvendelse

  • Rens din hud med MICELLAR CLEANSING OIL eller APRICOT KERNEL OIL, efterfulgt af FACIAL MIST eller ROSE WATER ELIXIR (afhængig af hudtype)
  • Massér et par dråber ARGAN OIL ind i huden.
  • Hals: Tag CUP NO. 1 – tryk bolden sammen, og sæt koppen på huden, på halsen. Start ved kravebenet. Slip, så der dannes et svagt vakum. Træk bolden op mod hagen. Slip. Og gør det samme igen (ca. 3 gange i hver bane) hele vejen herover halsen.
  • Hage: Gør tilsvarende men træk gerne koppen langs kæbelinjen, fra midten og ud, til begge sider.
  • Ansigt: Træk koppen på samme måde (se illustration). Massér gerne ekstra ved den labiale fold (folden næsefløjen ned forbi mundvigene).
  • Øjenomgivelser: Træk koppen fra inderste øjenkrog, ud under øjnene og op under brynene.
  • Panden: Afhængig af linjer, trækkes koppen enten vandret eller lodret.
  • Afslut med at tørre huden over med en FACE MIST og dup derefter HYALURON BOOST SERUM og ESSENTIELLE NO. 7 face cream på.
  • Ved karsprængninger på kinderne: Undgå at massere med koppen direkte ovenpå karspængninger.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE OM BINDEVÆVET

Der findes flere forskellige former for bindevæv – som er en del af kroppens fire væv. Bindevævets opgave er bla. at holde på muskler, sener og organer. Til gengæld er bindevævet også en slags container for de affaldsstoffer som kroppen ikke kan udskille naturligt. Alle affaldsstoffer bliver normalt udskilt via blodet, igennem bla. nyrer og lever og udskilt som affald. Mange af disse affaldsstoffer kan ikke udskilles naturligt og ophobes derfor bla. i bindevævet. Det giver mange forskellige gener og belastninger i kroppen. Det gør blandt andet at huden bliver slap, bulet, væske ophobet osv.

Ophobninger af syre kan også give muskulære og skelletære problemer. Massagen løsner affaldsstofferne fra bindevævet og hjælper til naturlig udskillelse.

Glasset kan forsigtigt skilles fra gummibolden og renses med varmt vand og sæbe. Vær opmærksom på at halsen på glasset skal være helt tørt inden den bliver sat fast I bolden igen. Gummibolden er af phthalatfri gummi. Bolden skal blot tørres af, udvendigt med en fugtig klud, med lidt rengøringsmiddel på. Undgå vand I selve bolden, da det vil få bolden til at “svuppe” med risiko for at glaskoppen glider ud, I brug.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CUP NO. 1”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *