BABY – MamiMe, Apricot Kernel Oil 100ml. · Soft Balm 17ml.

DKK 269,00

Dette sæt dækker flere behov til babys fine, sarte hud.

APRICOT KERNEL OIL:
Huden bliver ofte temmelig tør, kort efter fødslen og her vil APRICOT KERNEL OIL give den helt rigtige og skånsomme pleje til huden. Olien kan bruges i badet, eller masseres på huden efter badet.
Til en hyggestund med baby massage, er APRICOT KERNEL OIL den helt perfekte olie, da den ikke fedter unødigt meget. Det gør at du føler du har bedre greb om din baby.

SOFT BALM:
Denne balm bruges på mindre områder med tørhed. Det kan være alt fra tørre kinder, til sutteeksem. SOFT BALM er også velegnet til at massere på Mami’s brystvorter ifm. amning. Baby må gerne lægges til direkte efter.

Mandel- og kokosolie.
E-Vitamin og Q10 – antioxidant, forhindrer nedbrydning af hudens celler.
Mandel- og kokosolie, binder og bevarer fugten i huden. Kokosolie fungerer som naturlig barriere for huden, holder på fugten.
Abrikoskerneolie, øger talgproduktionen og har et højt indhold af både A- ,B- og E-vitamin. Øger hudens elasticitet, mindsker rødme og kløe.
A- og E-vitamin: antioxidanter til styrkelse af hudens celler og øger hudens elasticitet. Disse essentielle fedtsyrer: stimulerer hudens produktion af talg.

Anvendelse

  • MEGET TØR HUD LIGE EFTER FØDSLEN:  De fleste nyfødtes hud, bliver meget tør kort efter  tid efter fødslen. Det skyldes at fosterfedtet ikke længere holder huden godt næret.  APRICOT KERNEL OIL har et højt indhold af flere naturlige fedtsyrer der er, som hudens egne. Derfor er det en rigtig god olie at pleje og nære den fine hud med.
  • BABYMASSAGE: Vi anbefaler APRICOT KERNEL OIL til en dejlig beroligende og afslappende babymassage – olien er rig i konsistens og giver dig en god fornemmelse af kunne holde godt fast på baby under massagen.
  • BØRNEEKSEM: Vi anbefaler APRICOT KERNEL OIL til hele kroppen, fordi den ikke fedter eller svider i huden, men hurtigt trækker ind.
  • RØD RUMPE: Du kan afhjælpe meget ved at vaske babys rumpe med rent vand, tilsat et par dråber APRICOT KERNEL OIL / SWEET ALMOND OIL. Undgå helt alle former for sæbe eller produkter med indhold af hvede, silikone og konserveringsmidler.
  • KULDEKINDER OG SUTTEEKSEM: Når vind og kulde begynder at bide i kinderne, anbefaler vi altid at smøre SOFT BALM på kinder og omkring munden for at undgå kuldekinder og sutteeksem. Dette gælder også større børn.
  • MORS BRYSTVORTER VED AMNING: SOFT BALM er en god lille pleje til pleje af mors brystvorter som bliver ømme og tørre i forbindelse med amning. Baby må gerne ligges til umiddelbart efter at balmen er smurt på.

Ingredienslisten læses/forstås således: Ingrediensen, der er listet øverst udgør den største mængde af indholdet i produktet. Næste ingrediens på listen udgør den næststørste mængde osv. Dette gør sig gældende for alle ingredienslister

APRICOT KERNEL OIL:
PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL: Abrikoskerneolie.

SOFT BALM:
PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL: Sød mandel olie, binder og bevarer fugt.
CERA ALBA: Bivoks, giver konsistens.
SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL: Jojobaolie, nærer og beskytter.
COCOS NUCIFERA OIL: Kokosolie, fugt.
TOCOPHEROL: E-Vitamin.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Du kunne også være interesseret i...