ARGAN OIL w. fragrance · argan olie m. rosenduft – 100ml.

kr. 339,00

Styrker huden i flere niveauer og øger den naturlige celledeling, samt smidiggør evt. ar og ujævnheder i huden. Arganolie har det højeste indhold af naturlig E-vitamin og er derfor en unik antioxidant for hudens celler. Der er tilsat en frisk duft af melon, fersken og rose.

Argan olie.
E-vitamin – antioxidant.

Anvendelse

HUDTYPER
  • Til fedtet/uren: her benytter du kun ARGAN OIL w. fragrance tilsat ESSENTIAL LEMON OIL. Du tilsætter 10-15 dråber ESSENTIAL LEMON OIL til 100 ml. olie. Tag et lille pump olie som du varmer op mellem håndfladerne – og massér olien ind i huden på ansigt og hals, på fugtig hud.
  • Til kombineret hud, rosacea- og moden hud: her tager du et pump ARGAN OIL w. fragrance og blander med ESSENTIELLE NO. 7 cream i håndfladerne, varmer den op og dupper/klapper olien ind i huden på ansigt og hals. Giver en fin matterende overfalde af huden.
  • Anti-age: massér olienind I huden, efter du har bruge HYALURON BOOST SERUM.
  • Til halsen: oplever du en vis slaphed af huden på hals og bryst – evt. pigmentskader, masseres ARGAN OIL W. fragrance på den fine hud, hvor den vil arbejde med, og styrke elasticiteten.
  • Pre/after sun: massér hudområdet godt ind, dagligt, ca. 14 dage før du skal eksponeres for sol.
  • Nye og gamle ar/ hudafskrabninger: massér olien godt ind på hudområdet flere gange dagligt, så meget huden kan optage.

Lidt historie om argan olie

Argan olie i Marokko

At marrokanske kvinders vilkår er blevet forbedret med årene, skyldes for en stor del produktionen af argan olie. Argan træerne vokser udelukkende i Marokko. Produktionen af arganolie er fairtrade og har på den måde været med til at sikre disse kvinders, sociale og fysiske vilkår. Det har gjort at de er bedre stillet med hensyn til arbejdspladser, men også uddannelsesmæssigt. Mange kvinder på landet, var indtil for få år siden analfabeter.

Ingredienslisten læses/forstås således: Ingrediensen, der er listet øverst udgør den største mængde af indholdet i produktet. Næste ingrediens på listen udgør den næststørste mængde osv. Dette gør sig gældende for alle ingrediens-lister

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL: arganolie, E-vitamin, opstrammer, talgregulerende
PARFUM: duft ingrediens af melon, fersken og rose

Yderligere information

Vægt 0,2 kg

Du kunne også være interesseret i...