ARGAN OIL W. FRAGRANCE – 100ml.

DKK 305,00

ARGAN OIL W. FRAGRANCE er også kendt som skønheds-olien – og det er med god grund, fordi de fleste hudtyper har gavn af oliens enestående effekt. ARGAN OIL W. FRAGRANCE er en 100% økologisk, ren argan olie tilsat en frisk frugt- og blomsteragtig duft af melon, fersken og rose. En lille bombe af sommer!

Arganolie har det højeste indhold af naturlig E-vitamin og er derfor en unik antioxidant for hudens celler. Den styrker huden i flere niveau og øger den naturlige celledeling, samt smidiggører evt. ar og ujævnheder i huden.

ARGAN OIL W. FRAGRANCE anbefales til moden hud, men også til en uren hud, da den virker talgregulerende.

sard kopenhagen oil
Argan olie.
E-vitamin – antioxidant.

Anvendelse

  • Til fedtet/uren: her benytter du kun ARGAN OIL w. fragrance tilsat ESSENTIAL LEMON OIL. Du tilsætter 10-15 dråber ESSENTIAL LEMON OIL til 100 ml. olie. Tag et lille pump olie som du varmer op mellem håndfladerne – og massér olien ind i huden på ansigt og hals, på fugtig hud.
  • Til kombineret hud, rosacea- og moden hud: her tager du et pump ARGAN OIL w. fragrance og blander med ESSENTIELLE NO. 7 cream i håndfladerne, varmer den op og dupper/klapper olien ind i huden på ansigt og hals. Giver en fin matterende overfalde af huden.
  • Anti-age: massér olienind I huden, efter du har bruge HYALURON BOOST SERUM.
  • Til halsen: oplever du en vis slaphed af huden på hals og bryst – evt. pigmentskader, masseres ARGAN OIL w. fragrance på den fine hud, hvor den vil arbejde med, og styrke elasticiteten.
  • Pre/ after sun: Massér hudområdet godt ind, dagligt, ca. 14 dage før du skal eksponeres for sol.
  • Nye og gamle ar/ hudafskrabninger: massér olien godt ind på hudområdet flere gange dagligt, så meget huden kan optage.

Lidt historie om argan olie

At marrokanske kvinders vilkår er blevet forbedret med årene, skyldes for en stor del produktionen af argan olie. Argan træerne vokser udelukkende i Marokko. Produktionen af arganolie er fairtrade og har på den måde været med til at sikre disse kvinder, sociale og fysiske bedre vilkår. Det har gjort at de er bedre stillet med hensyn til arbejdspladser, men også uddannelsesmæssigt. Mange kvinder på landet, var indtil for få år siden analfabeter.

INGREDIENSER

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL – ARGAN OLIE, E-VITAMIN, OPSTRAMMER, TALGREGULERER
PARFUM – DUFT INGREDIENS AF MELON, FERSKEN OG ROSE

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ARGAN OIL W. FRAGRANCE – 100ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *