ARGAN OIL – 100ml. ansigtspleje

DKK 289,00

Opstrammende, talgregulerende og fugtgivende
Denne vitaliserende olie er til dig, der ønsker opstrammende effekt. Det høje indhold af E-vitamin gør ARGAN OIL til en effektiv antioxidant for hudens celler. Olien styrker både elasticiteten og kollagenet i huden, ligesom at den mindsker talgproduktionen og gør grov hud, mindre grov. Kan endvidere bruges til fedtet hud, men også til rosa hud. Faktisk beskytter argan olie også din hud mod UV-skader.

sard kopenhagen oil
100% økologisk ARGAN OIL – opstrammer, talg regulerer på grund af det høje indhold af essentielle fedtsyrer, afbalancerer.
E-vitamin – antioxidant, virker regenererende.

Anvendelse

  • Til fedtet/uren: her bruger du ARGAN OIL tilsat ESSENTIAL LEMON OIL. Du tilsætter 10-15 dråber ESSENTIAL LEMON OIL i 100 ml. ARGAN OIL.
    En fedtet og uren hud skal hellere underbehandles, end overbehandles. Et lille pump olie ud i håndfladerne, varmer op mellem håndfladerne – og masser olien ind i huden på ansigt og hals – på fugtig hud.
  • Til kombineret hud, rosacea hud og moden hud: her tager du et pump ARGAN OIL og blander med ESSENTIELLE NO. 7 face cream i håndfladerne, varmer den op – dupper/klapper blandingen ind i huden på ansigt og hals. Det vil efterlade huden fint matteret.
  • Anti-age: massér cremen/ olieblandingen ind I huden, efter du har brugt ESSENTIELLE NO.3 hyaluron boost serum.
  • Til halsen: oplever du en vis slaphed af huden på hals og bryst – eventuelt også pigmentskader, masseres ARGAN OIL på den fine hud, hvor den vil arbejde med, og styrke elasticiteten og blege hyperpigmenteringen.
  • Pre/ after sun: Massér hudområdet godt ind dagligt ca. 14 dage før du skal eksponeres for sol.
  • Nye og gamle ar/ hudafskrabninger: massér olien godt ind på hudområdet flere gange dagligt, så meget huden kan optage

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

Argan olie kaldes for “skønhedsolien” og det er med god grund, de fleste hudtyper har gavn af dens effektive virkninger. Olien er 100% økologisk og har det højeste naturlige indhold af E-vitamin. Det er derfor en fantastisk antioxidant for hudens celler og styrker elasticiteten og fylden i huden.
Vi anbefaler især ARGAN OIL til en moden hud, hud med problemer f.eks til både uren, rosafarvet eller skadet hud. ARGAN OIL kan bruges til både ung og moden hud.

LIDT OM ARGAN OLIE

At marrokanske kvinders vilkår er blevet forbedret med årene, skyldes for en stor del produktionen af argan olie. Argan træerne vokser udelukkende i Marokko. Produktionen af arganolie er fairtrade og har på den måde været med til at sikre disse kvinder, sociale og fysiske bedre vilkår. Det har gjort at de er bedre stillet både med hensyn til arbejdspladser, men også uddannelsesmæssigt. Mange kvinder på landet, var indtil for få år siden analfabeter.

INGREDIENSER

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL – ARGAN OLIE, E-VITAMIN, OPSTRAMMER, TALGREGULERER

Yderligere information

Vægt 0.18 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ARGAN OIL – 100ml. ansigtspleje”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *