ARGAN OIL PURE · argan olie 100ml.

DKK 319,00

Koncentreret let, fugtgivende og opstrammende olie.

Styrker og reparerer hudens elasticitet og fasthed. Indeholder naturligt E-vitamin og Q10. Regulerer hudens talgproduktion og kan bruges til både ung og moden hud. Kan med fordel blandes i creme. Tilstopper ikke hudens porer. Uden duft

ARGAN OIL findes i tre varianter, med og uden duft og med gold shimmer.

100% økologisk ARGAN OIL – opstrammer, talg regulerer, højt indhold af essentielle fedtsyrer og afbalancerer.
E-vitamin – antioxidant virker regenererende.

Anvendelse

Serum og ansigtspleje

Til fedtet/uren
  • Her bruger du PURE ARGAN OIL tilsat ESSENTIAL LEMON OIL. Du tilsætter 10-15 dråber ESSENTIAL LEMON OIL i 100 ml. PURE ARGAN OIL.En fedtet og uren hud skal hellere underbehandles, end overbehandles. Et lille pump olie ud i håndfladerne, varmer op mellem håndfladerne – og masser olien ind i huden på ansigt og hals – på fugtig hud.
Til kombineret hud, rosacea hud og moden hud:
  • Her tager du et pump PURE ARGAN OIL og blander med ESSENTIELLE NO. 7 face cream i håndfladerne, varmer den op – dupper/klapper blandingen ind i huden på ansigt og hals. Det vil efterlade huden fint matteret.
Anti-age:
  • Massér cremen/ olieblandingen ind I huden, efter du har brugt ESSENTIELLE NO.3 hyaluron boost serum.
Til halsen:
  • Oplever du en vis slaphed af huden på hals og bryst – eventuelt også pigmentskader, masseres PURE ARGAN OIL på den fine hud, hvor den vil arbejde med, og styrke elasticiteten og blege hyperpigmentering.
Pre/ after sun:
  • Massér hudområdet godt ind dagligt ca. 14 dage før du skal eksponeres for sol.
Nye og gamle operations-ar/ hudafskrabninger:
  • Massér olien godt ind på hudområdet flere gange dagligt, så meget huden kan optage

Kropspleje

Opvarm olien mellem dine håndflader og masser olien på håndklæde tør hud. Olien optages hurtigt og efterlader ikke huden fedtet.

Soleksem:
  • Massér olien på de områder du oplever soleksem. Når olien er absorberet helt, kan du massere din solcremen på. Gentag gerne efter solbadning, som after-sun.
Pre/ after sun:
  • Massér hudområdet godt ind dagligt – ca. 14 dage før du skal eksponeres for sol.
Nye og gamle ar/ hudafskrabninger:
  • Massér olien godt ind på hudområdet flere gange dagligt, så meget huden kan optage.

På områder der kræver lidt mere, kan olien blandes med BALANCING BODY CREAM.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

Denne vitaliserende olie er til dig, der ønsker opstrammende effekt. Det høje indhold af E-vitamin gør ARGAN OIL til en effektiv antioxidant for hudens celler.

Olien styrker både elasticiteten og kollagenet i huden, ligesom at den mindsker talgproduktionen og gør grov hud, mindre grov. Kan endvidere bruges til fedtet hud, men også til rosa hud. Faktisk beskytter argan olie også din hud mod UV-skader.

Brugt som kropspleje er ARGAN OIL meget velegnet til at modvirke og reducere eksisterende strækmærker og arvæv.

Arganolie kaldes for “skønhedsolien” og det er med god grund, de fleste hudtyper har gavn af dens effektive virkninger. Olien er 100% økologisk og har det højeste naturlige indhold af E-vitamin. Det er derfor en fantastisk antioxidant for hudens celler og styrker elasticiteten og fylden i huden.

Vi anbefaler især PURE ARGAN OIL til en moden hud, hud med problemer f.eks til både uren, rosafarvet eller skadet hud. PURE ARGAN OIL kan bruges til både ung og moden hud.

LIDT OM ARGAN OLIE:

At marrokanske kvinders vilkår er blevet forbedret med årene, skyldes for en stor del produktionen af arganolie. Argan træerne vokser udelukkende i Marokko. Produktionen af arganolie er fairtrade og har på den måde været med til at sikre disse kvinder, sociale og fysiske bedre vilkår. Det har gjort at de er bedre stillet både med hensyn til arbejdspladser, men også uddannelsesmæssigt. Mange kvinder på landet, var indtil for få år siden analfabeter.

Ingredienslisten læses/forstås således: Ingrediensen, der er listet øverst udgør den største mængde af indholdet i produktet. Næste ingrediens på listen udgør den næststørste mængde osv. Dette gør sig gældende for alle ingrediens-lister

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL: Arganolie, E-vitamin, opstrammer, talg-regulerer.

Yderligere information

Vægt 0.18 kg
Vælg størrelse

100 ml., 500 ml.

Du kunne også være interesseret i...