ARGAN OIL · argan olie – 100ml. kropspleje SARDkopenhagen

DKK 289,00

Denne revitaliserende olie er for dig, der ønsker en opstrammende, reparerende effekt. Arganolie er kendt for sit høje indhold af vitamin E, som er en effektiv antioxidant for hudceller. Olien styrker både elasticiteten og kollagenet i huden. Derfor er ARGAN OIL meget velegnet til at modvirke strækmærker og reducere eksisterende strækmærker og arvæv.

sard kopenhagen oil
100% økologisk ARGAN OIL – opstrammer, talg regulerer, højt indhold af essentielle fedtsyrer og afbalancerer.
E-vitamin – antioxidant virker regenererende.

Anvendelse

  • Opvarm olien mellem dine håndflader og masser olien på håndklæde tør hud. Olien optages hurtigt og efterlader ikke huden fedtet.
  • På områder der kræver lidt mere, kan olien blandes med BALANCING BODY CREAM.
  • Soleksem: masser olien på de områder du oplever soleksem. Når olien er absorberet helt, kan du massere din solcremen på. Gentag gerne efter solbadning, som after-sun.
  • Pre/ after sun: Massér hudområdet godt ind dagligt – ca. 14 dage før du skal eksponeres for sol.
  • Nye og gamle ar/ hudafskrabninger: massér olien godt ind på hudområdet flere gange dagligt, så meget huden kan optage.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

Argan olie kaldes for “skønhedsolien” og det er med god grund, de fleste hudtyper har gavn af dens effektive virkninger. Olien er 100% økologisk og har det højeste naturlige indhold af E-vitamin. Det er derfor en fantastisk antioxidant for hudens celler og styrker elasticiteten og fylden i huden.

Vi anbefaler især ARGAN OIL til en moden hud, hud med problemer f.eks til både uren, rosafarvet eller skadet hud. ARGAN OIL kan bruges til både ung og moden hud.

LIDT OM ARGAN OLIE:

At marrokanske kvinders vilkår er blevet forbedret med årene, skyldes for en stor del produktionen af argan olie. Argan træerne vokser udelukkende i Marokko. Produktionen af arganolie er fairtrade og har på den måde været med til at sikre disse kvinder, sociale og fysiske bedre vilkår. Det har gjort at de er bedre stillet både med hensyn til arbejdspladser, men også uddannelsesmæssigt. Mange kvinder på landet, var indtil for få år siden analfabeter.

INGREDIENSER

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL: Arganolie, E-vitamin, opstrammer, talg-regulerer

Yderligere information

Vægt 0.18 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ARGAN OIL · argan olie – 100ml. kropspleje SARDkopenhagen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.