APRICOT KERNEL OIL · abrikos kerne olie 100ml. ansigtspleje SARDkopenhagen

DKK 145,00DKK 249,00

Denne olie er den af vores basisolier som er mest rig i konsistensen. Vi anbefale den især til tør/sensitiv hud og som et ekstra boost til huden i vintermånederne. Olien øger talgproduktionen og har et højt indhold af både A- ,B- og E-vitamin. Den øger hudens elasticitet og mindsker rødme og kløe som skyldes tørhed i huden.

Ryd
sard kopenhagen oil
100% APRICOT KERNEL OIL – øger talgproduktionen og nærer huden.
A-, B- og E-vitamin – antioxidanter, der forhindrer nedbrydning af hudens celler. Magnesium og potassium: styrker blodcirkulationen og giver næring til cellerne.

Anvendelse

  • Pump 1-2 pump APRICOT KERNEL OIL ud mellem hænderne og masser olien godt ind på den let fugtige hud ansigtet og hals, efter brug af FACIAL MIST/ ROSE WATER ELIXIR.
  • Som serum: Masser olien direkte på huden, inden du påfører creme – eller bland en smule APRICOT KERNEL OIL med ESSENTIELLE NO.7 face cream, fordel mellem håndfladerne og dup blandingen ind i huden på ansigt og hals.
  • Rich creme: Bland et pump, eller to i din dag/natcreme og skab din egen rich creme til ‘tør hud’

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

Huden kan opleves ekstra tør i de koldeste vintermåneder, eller efter en sygdomsperiode. Huden mangler næring og den kvitterer med at være tør, skællende, måske endda rød og kløende i plamager. Huden har brug for ekstra fedtstof. APRICOT KERNEL OIL øger hudens naturlige talgproduktion og du vil opleve at din hud hurtigt kommer i bedre balance, efter få dages brug. Olien er fuld af gode livsgivende vitaminer som A-, B- og E-vitamin. Disse fedtsyrer sparker til produktionen af talg (hudens fedtstof).

LIDT OM ABRIKOSKERNE OLIE - APRICOT KERNEL OIL

Abrikoskerne olie stammer fra kernerne i abrikosnøden. Abrikoskerne olie dufter ikke af abrikoser – men har mest af alt en duft af kerner. De små kerner ligger godt beskyttet inde i abrikos nøden, og derfor bevares alle de gode, livgivende stoffer som huden har stor glæde af. Abrikos træer vokser mange steder i verden, men særligt i Tyrkiet er vækstbetingelserne gode for dette træ.

INGREDIENSER

PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL – ABRIKOSKERNE OLIE, ØGER TALGPRODUKTIONEN

Yderligere information

Vægt 0.18 kg
Vælg størrelse

100 ml., 300 ml.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “APRICOT KERNEL OIL · abrikos kerne olie 100ml. ansigtspleje SARDkopenhagen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.