APRICOT KERNEL OIL · abrikos kerne olie – 100 ml. renseprodukt SARDkopenhagen

DKK 145,00

Abrikoskerneolie er en skånsom og rar måde at fjerne alle former for makeup, snavs og partikler fra støv og forurening på. Olien opløser alle former for fedtstof – selv i dybden af huden. Desuden respekterer det, at rense huden med olie – at hudens pH-værdi normaliseres så rødme, irritation og udtørring mindskes. Personer med meget tør hud har særligt godt af at rense med olie. For nogle personer kræver det lige lidt tilvænning at rense med olie, da man skal vænne sig til at huden faktisk IKKE bliver fedtet af at rense med olie, men bare meget mere veltilpas og beroliget.

Varenummer (SKU): 212941-1 Kategorier: , , , , ,
sard kopenhagen oil
Apricot Kernel Oil.
A- og E-vitamin: antioxidanter til styrkelse af hudens celler og øger hudens elasticitet. Disse essentielle fedtsyrer: stimulerer hudens produktion af talg.

Anvendelse

  • Tag 2-3 pump APRICOT KERNEL OIL ud i håndfladerne og massér olien på ansigt og hals. Lad det sidde et par sekunder og fjern olie, snavs og makeup, enten med en fugtet vatrondel eller svamp til huden er helt ren. Du kan også fjerne øjenmakeup med olien, men skal lige være lidt varsom, for ikke at få olie i øjnene.
  • Vi anbefaler at du dupper huden over, med ROSE WATER ELIXIR på en fugtet vatrondel, efter afrensning.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

APRICOT KERNEL OIL dufter IKKE af abrikoser. Olien stammer fra abrikoskerner og er meget rige på især A- og E-vitamin. Disse vitaminer virker som gode antioxidanter for hudens celler. Det vil sige at olien virker regenerende og opstrammende. Essentielle fedtsyrer øger hudens talgproduktion og mindsker på den måde tør, let irriteret hud i renseprocessen. Olien er rig og let tyktflydende og derfor nem at arbejde med.

LIDT OM RIGTIG OG FORKERT RENS AF HUDEN

Kroppen består af 60% vand – huden er det sidste organ der bliver forsynet med nok vand. Det hjælper ikke at forsøge at tilføre vand via huden, det har den modsatte effekt – det virker nemlig direkte udtørrende. Det er derfor en dårlig ide at rense huden med vand, eller produkter der kræver en del vand for at fjerne produktet fra huden.

Det gælder f.eks. vaskegelé, vaskeskum og renseprodukter der overvejende indeholder vand. Vand renser ikke – vand skyller og frisker op.

De fleste har oplevet at huden efter bad eller ”forkert” rens, bliver voldsomt udtørret, stram, rød og måske irriteret. I det tilfælde kvitterer din hud med at speede op for talgproduktionen – og du vil blot opleve at huden er stram og blank – fedtet i overfladen.

Du bør altid rense din hud i olieholdige produkter, som tager hensyn til den naturlige beskyttelsesbarriere og dermed hudens pH-værdi.

Vand opløser ikke fedtstoffer fra cremer og makeup – olier opløser olier og renser i dybden af huden, samtidig med at din hud føles veltilpas efter afrensning.

INGREDIENSER

PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL: Abrikoskerneolie

Yderligere information

Vægt 0.18 kg
Vælg størrelse

100 ml., 300 ml.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “APRICOT KERNEL OIL · abrikos kerne olie – 100 ml. renseprodukt SARDkopenhagen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.