APRICOT KERNEL OIL · abrikos kerne olie – 100ml.

kr. 179,00

Øger hudens talgproduktion. Indeholder naturligt A- og E-vitamin som styrker dannelsen af nye celler. Anbefales til særlig sensitiv og tør hud samt gravide. Olien opløser alle former for fedtstof – selv i dybden af huden og derfor god som renseprodukt. Uden duft.

Apricot Kernel Oil.
A- og E-vitamin: antioxidanter til styrkelse af hudens celler og øger hudens elasticitet. Disse essentielle fedtsyrer: stimulerer hudens produktion af talg.

Anvendelse

Rense

Abrikoskerneolie er en skånsom og rar måde at fjerne alle former for makeup, snavs og partikler fra støv og forurening på. Olien opløser alle former for fedtstof – selv i dybden af huden. Desuden respekterer det, at rense huden med olie – at hudens pH-værdi normaliseres så rødme, irritation og udtørring mindskes. Personer med meget tør hud har særligt godt af at rense med olie. For nogle personer kræver det lige lidt tilvænning at rense med olie, da man skal vænne sig til at huden faktisk IKKE bliver fedtet af at rense med olie, men bare meget mere veltilpas og beroliget.

 • Tag 2-3 pump APRICOT KERNEL OIL ud i håndfladerne og massér olien på ansigt og hals. Lad det sidde et par sekunder og fjern olie, snavs og makeup, enten med en fugtet vatrondel eller svamp til huden er helt ren. Du kan også fjerne øjenmakeup med olien, men skal lige være lidt varsom, for ikke at få olie i øjnene.
 • Vi anbefaler at du dupper huden over, med ROSE WATER ELIXIR på en fugtet vatrondel, efter afrensning.

Serum og ansigtspleje

Som serum:
 • Masser olien direkte på huden, inden du påfører creme – eller bland en smule APRICOT KERNEL OIL med ESSENTIELLE NO.7 face cream, fordel mellem håndfladerne og dup blandingen ind i huden på ansigt og hals.
Rich creme:
 • Bland et pump, eller to i din dag/natcreme og skab din egen rich creme til ‘tør hud

Pump 1-2 pump APRICOT KERNEL OIL ud mellem hænderne og masser olien godt ind på den let fugtige hud ansigtet og hals, efter brug af FACIAL MIST/ ROSE WATER ELIXIR.

Kropspleje

Pump 1-2 pump APRICOT KERNEL OIL ud mellem hænderne og massér olien godt ind på den let fugtige hud på kroppen.

Ekstra tør hud på kroppen:
 • Bland et til to pump olie i BALANCING BODY CREAM og skab din egen rige creme til ‘tør hud’.

Huden kan opleves ekstra tør i de koldeste vintermåneder, eller efter en sygdomsperiode. Huden mangler næring og den kvitterer med at være tør, skællende, måske endda rød og kløende.

Huden har brug for ekstra fedtstof. APRICOT KERNEL OIL øger hudens naturlige talgproduktion og du vil opleve at din hud hurtigt kommer i bedre balance efter få dages brug. Olien er fuld af gode livgivende vitaminer som A-, B- og E-vitamin. Disse fedtsyrer sparker til produktionen af talg (hudens fedtstof).

APRICOT KERNEL OIL kan bruges alene som bodyoil eller blandet op i BALANCING BODY CREAM.

LIDT OM RIGTIG OG FORKERT RENS AF HUDEN

APRICOT KERNEL OIL.

Kroppen består af 60% vand – huden er det sidste organ der bliver forsynet med nok vand. Det hjælper ikke at forsøge at tilføre vand via huden, det har den modsatte effekt – det virker nemlig direkte udtørrende. Det er derfor en dårlig ide at rense huden med vand, eller produkter der kræver en del vand for at fjerne produktet fra huden. Det gælder f.eks. vaskegelé, vaskeskum og renseprodukter der overvejende indeholder vand. Vand renser ikke – vand skyller og frisker op.

 • De fleste har oplevet at huden efter bad eller ”forkert” rens, bliver voldsomt udtørret, stram, rød og måske irriteret. I det tilfælde kvitterer din hud med at speede op for talgproduktionen – og du vil blot opleve at huden er stram og blank – fedtet i overfladen.
 • Du bør altid rense din hud i olieholdige produkter, som tager hensyn til den naturlige beskyttelsesbarriere og dermed hudens pH-værdi.
 • Vand opløser ikke fedtstoffer fra cremer og makeup – olier opløser olier og renser i dybden af huden, samtidig med at din hud føles veltilpas efter afrensning.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

APRICOT KERNEL OIL er helt fri for duft. Olien stammer fra abrikoskerner og er meget rige på især A- og E-vitamin. Disse vitaminer virker som gode antioxidanter for hudens celler. Det vil sige at olien virker regenererende og opstrammende. Essentielle fedtsyrer øger hudens talgproduktion og forhindrer tør, let irriteret hud i renseprocessen. Olien er rig og let tyktflydende og derfor nem at arbejde med.

Ingredienslisten læses/forstås således: Ingrediensen, der er listet øverst udgør den største mængde af indholdet i produktet. Næste ingrediens på listen udgør den næststørste mængde osv. Dette gør sig gældende for alle ingrediens-lister

PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL: Abrikoskerneolie

Yderligere information

Vægt 0,18 kg
Vælg størrelse

100 ml., 300 ml.

Du kunne også være interesseret i...

 • ansigtsmist

  FACIAL MIST – 100ml.

  kr. 189,00kr. 535,00