TIL DIT 1+2 TRIMESTER SAMPAK · argan oil · apricot kernel oil

DKK 425,00

Til dig der ønsker at passe godt på huden igennem alle 9 måneder. Din hud forandrer sig på hele kroppen undervejs og det er vigtigt at den kan modstå det kraftige stræk og ekstra udtørring pga. hormonforandringer undervejs.

1+2 TRIMESTER pakke indeholder
– ARGAN OIL
– APRICOT KERNEL OIL

Varenummer (SKU): 806025 Kategorier: , , , ,
100% APRICOT KERNEL OIL – øger talgproduktionen og nærer huden.
A- og E-vitamin: antioxidanter til styrkelse af hudens celler og øger hudens elasticitet. Disse essentielle fedtsyrer: stimulerer hudens produktion af talg.
100% økologisk ARGAN OIL – opstrammer, talg regulerer, højt indhold af essentielle fedtsyrer og afbalancerer.
A-, B- og E-vitamin – antioxidanter, der forhindrer nedbrydning af hudens celler. Magnesium og potassium: styrker blodcirkulationen og giver næring til cellerne.

Anvendelse

  • ARGAN OIL bruges til forebyggelse af strækmærker, start allerede i 1 trimester og fortsæt igennem hele graviditeten. ARGAN OIL er ren, naturligt E-vitamin. Massér mave, baller, hofter, lår og bryster dagligt.
  • APRICOT KERNEL OIL masseres på afrenset hud i ansigtet og kroppen. Alene, eller som serum under ESSENTIELLE NO. 7 face cream.

Tips

ARGAN OIL kan bruges som serum under din dag- og natcreme mod ældningstegn såvel som urenheder. Oplever du urenheder og bumser i forbindelse med din graviditet, så brug ARGAN OIL alene på afrenset hud. ARGAN OIL er talgregulerende og poresammentrækkende og vil derfor hjælpe på din urene hud.

I denne periode forandres/øges hormonproduktionen, du øger i vægt og brysterne bliver større. Denne vægtøgning og forandring i hormonproduktionen, vil gøre at huden kræver mere styrke for at holde til de store forandringer.

E-vitamin er kendt for at være en af de mest essentielle vitaminer huden har særligt brug for, til at styrke elasticiteten i hudens bindevæv.

Vi anbefaler at massere huden på mave, bryster, baller og lår med ARGAN OIL dagligt, for at forebygge strækmærker. Olien er 100% naturlig og består kun af rent E-vitamin.

I ansigtet – og andre steder på kroppen – vil du opleve at huden bliver tør – måske med tendens til kløe og irritationer. Hertil anbefaler vi at du bruger APRICOT KERNEL OIL – som øger talgproduktionen og gør huden mindre tør og irriteret.

Begge olier er AllergyCertified og derfor også uden duft.

Ingredienslisten læses/forstås således: Ingrediensen, der er listet øverst udgør den største mængde af indholdet i produktet. Nr. 2 ingrediens på listen udgør den næststørste mængde osv. Dette gør sig gældende for alle ingrediens-lister

PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL: ABRIKOSKERNE OLIE, øger talgproduktionen
ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL: ARGAN OLIE – antioxidant / E-vitamin

Yderligere information

Vægt 0.45 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • Udsolgt