Signature Body Cupping Treat

Holistisk kropsbehandling

SARDkopenhagens Signature Body Cupping, er udviklet med henblik på at skabe god balance i hele kroppen.

Der arbejdes intenst på bindevævet, med en kombination mellem traditionel massage og cupping. Sugekopperne gør det ud for behandlerens ”hånd”, på den måde kommer man langt dybere i bindevævet, løsner spændinger og frigiver syre, som er årsag til smerter, træthed, væskeophobninger og cellulite.

Styrket bindevæv, øget smidighed og tonet hud

De fleste, der har prøvet denne behandling, fortæller at det føles som om man har fået en fast strømpe om hele kroppen. De føler sig glattet ud og rettet op – meget sigende beskrivelse – for bindevævet er det, der holder vores krop i facon. Det er bindevævet der ”låser kroppen” når det ikke er smidigt og sundt.

Aromaterapi er en naturlig del af denne behandling. Dufte kan fravælges, men vi anbefaler at lade aromaterapien være en del af den sansemæssige oplevelse under behandlingen, ligesom at de æteriske olier der anvendes under behandlingen, arbejder både i den fysiske og æteriske krop. Æteriske olier har stimulerende effekt og øger virkningen af behandlingen.

Resultatet af denne behandling er en effektiv udrensning af de affaldsstoffer kroppen har ophobet. Opstrammet og styrket bindevæv, øget smidighed og tonet hud.

Varighed: ca. 60 min
Pris: 900,-

BEMÆRK: Det er desværre ikke muligt at booke en tid i øjeblikket.