“SARDkopenhagens Signatur behandlinger er en symbiose af ayurvedisk – tidligere tiders behandlingsmetoder inden for skønhed og sundhed, og den viden vi i dag har om huden-, kroppen- og sindets samspil. Behandlingerne giver en fantastisk følelse af balance.”

Signatur behandlinger

Holistisk ansigt- og kropsbehandlinger

Vores Signatur behandlinger arbejder og stimulerer både hud, organer og centralnervesystem. Effekten af behandlingen opleves opstrammene, udrensende og belivende helt ned på celleniveau. Der arbejdes med vævs- og sansestimulerende energi-redskaber som krystaller og sugekopper, aromaterapeutiske olier og afsluttes med aktive masker.

Vælg mellem Signature Full Body TreatSignature Face Treat og Signature Body Cupping. Giv dig selv tid til at trække dig tilbage i fordybelse og nyd vores stemningsfulde og feminine univers.

Under behandlingen arbejdes der intenst, beroligende og koncentreret med vores skønne naturlige produkter. På kroppen arbejdes der kun med olier.

Behandlingerne indledes med at skabe ro og grounding/ jordforbindelse. Dette for at få dig fra hovedet og ned i kroppen. De fleste mennesker er alt for meget i hovedet og det giver en masse ubalancer i vores energi-system, som fører til fysiske skavanker med tiden. Det kan være alt fra muskelsmerter, ophobning af affaldsstoffer som fører til ømt bindevæv, slap trist hud, ømme led, svimmelhed, hovedpine og generel træthed.

“En unik full body treat – en symbiose af ayurvedisk- og tidligere tiders behandlingsmetoder inden for skønhed og sundhed kombineret med den viden vi i dag har om huden-, kroppen- og sindets samspil. Behandlingen giver en fantastisk følelse af balance i både krop og sind.

Læs mere under de enkelte behandlinger og bestil din tid her.

CRYSTAL SIGNATURE – FULL BODY TREAT

læs mere

CRYSTAL SIGNATURE – FULL FACE TREAT

læs mere

SIGNATURE BODY CUPPING

læs mere