“SARDkopenhagens Signatur behandlinger er en symbiose mellem ayurvedisk og tidligere tiders behandlingsmetoder inden for skønhed og sundhed, og den viden vi i dag har om huden-, kroppen- og sindets samspil. Behandlingerne giver en fantastisk følelse af balance.”

Signatur behandlinger

Holistisk ansigt- og kropsbehandlinger

Vores Signatur behandlinger arbejder og stimulerer både huden, organer og centralnervesystemet. Effekten af behandlingerne vil opleves opstrammende, udrensende og belivende, helt ned på celleniveau. Der arbejdes med vævs- og sansestimulerende energi-redskaber som krystaller og sugekopper, aromaterapeutiske olier og afsluttes med krystalmaske.

Vælg mellem Signature Full Body TreatSignature Face Treat og Signature Body Cupping. Giv dig selv en tid til at trække dig tilbage i fordybelse i vores stemningsfulde og feminine univers.

Vi arbejder intenst, beroligende og koncentreret med vores skønne naturlige produkter – på kroppen anvender vi kun olier.

Behandlingerne starter med at skabe ro og grounding/ jordforbindelse. Dette for at få dig fra hovedet og ned i kroppen. De fleste mennesker er alt for meget i hovedet og det giver en masse ubalancer i vores energi-system, som fører til fysiske skavanker med tiden. Det kan være alt fra muskelsmerter, ømt bindevæv, slap trist hud, ømme led, svimmelhed, hovedpine og generel træthed.

Læs mere under de enkelte behandlinger og bestil din tid her.

CRYSTAL SIGNATURE – FULL BODY TREAT

læs mere

CRYSTAL SIGNATURE – FULL FACE TREAT

læs mere

SIGNATURE BODY CUPPING

læs mere