SARDkopenhagen News

For dig, der søger råd om hudpleje

Få 20% på din første ordre og mulighed for en gratis online-hudanalyse konsultation

Vi vil så gerne oplyse dig og dele ud af vores viden om nærende, sund hudpleje og effektfulde, aktive ingredienser. Vi klæder dig bedst muligt på, så du ved, hvad der virker for din hudtype eller hudtilstand – du har nemlig fortjent en hud i ro og balance. Vi lover dig, at det bliver både lærerigt, spændende, udviklende og kærligt.

Som modtager af SARDkopenhagen NEWS bliver du en del af SARDkopenhagen-universet, og det er vi virkelig glade for. Derfor giver vi dig en rabatkode på 20% på dit første køb i webshoppen – dog ikke på kampagnevarer.

Derudover tilbyder vi dig en individuel online hudanalyse med en af vores kosmetologer. Du skal skrive til info@sardkopenhagen.dk med teksten: “nyt medlem – hudanalyse” hvis du ønsker en analyse. Så sender vi dig en mail med link til det videre forløb. Læs evt. mere om analysen under “HUDANALYSE”.

Vores CRYSTAL SIGNATURE FULL TREAT er nomineret til Danish Beauty Award 2021 i kategorien “Årets Skønhedsbehandling”. For at dele vores glæde med dig tilbyder vi dig 20% på din første CRYSTAL SIGNATURE FULL BODY TREAT (læs mere under “SIGNATUR BEHANDLINGER”). Skriv til os på info@sardkopenhagen.dk med teksten: “nyt medlem – CRYSTAL SIGNATURE FULL TREAT” hvis det har din interesse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores sunde skønheds-univers.

logo

I kærlighed til dig og miljøet
Charlotte Kasandra

Du modtager en bekræftende mail/velkomstmail i din mailbox med din kode til dit første køb. Har du ikke modtaget en mail indenfor et par minutter, så tjek din spam-postkasse. Elles kontakt os på info@sardkopenhagen.dk

Nyhedsbrevet modtager du 1-2 gange pr. måned og du kan til enhver tid afmelde dig via linket i nyhedsbrevet.