Kurv

Blussende, varm, uren og overflade-tør hud – der er hjælp at hente

Den blussende og meget tørre hud er et problem for rigtig mange, især på vores breddegrader. De fleste fejlbehandler denne hudtype i det daglige, og det medfører at huden bliver mere blussende, varm, uren og overflade-tør.
Den blussende hud har brug for at finde sin egen ro, energi og styrke. Det får huden ikke ved, at alt for mange ingredienser er blandet sammen. Det er begrænsningens kunst!

Vi har sammensat et enkelt og meget effektfuldt hudpleje-koncept, som vi har døbt BYE BYE PINK, til dig der oplever, at din hud kan være opblussende og tør. Du oplever måske også at have talgknuder eller bumser. Bumserne kan ligge dybt i huden og være ret smertefulde. Generelt føles den hud ganske ubehagelig. Mange personer med disse problemer oplever også at have ROSACEA.

Følgende historie kommer fra en af vore brugeren, vi er bare rigtig glade for at kunne hjælpe, tusind tak til dig, for at dele dine erfaringer med os.

 

Hej Sardkopenhagen

Jeg er 45 år og har haft rosacea på kinder og næse siden 2018. Det kom i udbrud ifm. alvorlig stress, og er kun blevet værre gennem de sidste år. Det viser sig som røde, blussende, lidt hævede områder på kinderne, med hvide bumser/papler når det er rigtig slemt.

I sommer får jeg så, ganske tilfældigt, anbefalet Sardkopenhagen af en bekendt, som siger hun selv har døjet med rosacea, men at Sards ansigtsolie har hjulpet hende rigtig godt (jeg mener det var Argan olien). Jeg har ellers prøvet en del forskellige produkter (bl.a. Rosaliac UV Riche), men uden nogen effekt, så jeg var lidt skeptisk. Jeg har forsøgt at ændre kost, selvom jeg i forvejen spiser sundt, men uden nævneværdig indvirkning på min hud.

Jeg køber så Sardkopenhagens “Bye bye Pink” for ca 4 uger siden, og allerede efter 2-3 dage (!), hvor jeg har renset, brugt ansigtsmist og creme morgen og aften, er der en meget synlig bedring på mine kinder. Jeg tør næsten ikke tro, at det er sandt, og tænker om der er andre faktorer der har gjort sig gældende fx sol eller ændret kost. Men det er bare produktserien der virker rigtig godt, og jeg er virkelig glad og taknemmelig for at jeg endelig har fundet et super lækkert produkt som rent faktisk virker!

Mine kinder kan stadig blusse op ved dårlig søvn, stress på arbejdet, etc, men det er ikke så slemt som det har været, og huden kan sagtens være pæn igen når tingene er faldet lidt til ro. Så jeg vil virkelig anbefale andre der kæmper med rosacea, at prøve Bye bye Pink.

For resten har jeg også brugt ROSE WATER ELIXIR på de dage hvor min hud har haft brug for lidt ekstra pleje, bare 1-2 gange  fx ved aircondition eller sol.

Vi har nøje tilpasses BYE BYE PINK’s indhold af mælkesyre, hyaluronsyre, argan-, mandel-, kokos- og rosenolie, så det giver ro til huden og forhindrer tilstopning af hudens porer.

Produkterne er fri for phenoxyethanol og alkohol