Produceret i Danmark

Beauty by heart

Danskproduceret af de reneste ingredienser

Nordic skincare system

SARDkopenhagen produceres i Danmark. Vi er utrolig stolte af vores danske ophav i alt fra udvikling til produktion, og vi går ikke på kompromis med vores nordiske rødder.

Vores produkter består udelukkende af de reneste råvarer og naturlige ingredienser. Vi køber lokalt fra de steder i verden, hvor ingrediensen dyrkes i sit naturlige element. Vi stiller høje krav til vores leverandører, og vi udvælger dem med omhu.

Vores arganolie kommer for eksempel fra Marokko, som er det eneste sted i verden, man dyrker argan-træer på grund af de særlige jordbundsforhold, der er netop her.
Vores epsom-salt stammer fra Epsom i England. Her sørger naturen for at skabe det fantastiske, mineralholdige salt på siderne af klipperne – det er et utroligt smukt syn.
Bergamotolien er udvundet af bergamot-appelsin, som er en lille grøn-gul citrusfrugt, som særligt vokser i det sydlige Italien og på Sicilien.
Vores mandelolie kommer fra Spanien, og fordi olien et naturprodukt kan farven variere fra høst til høst. Det gør sig gældende for alle naturlige olier – og det synes vi, er det smukke ved at arbejde med naturlige ingredienser.

Vores produkter er skabt fra hjertet og på baggrund af nørderi, solid viden og passion om alt fra effektivitet til ingredienser, indholdsstoffer og duft.

Mød vores founder

Charlotte Kasandra

Jeg har skabt SARDkopenhagen ud fra mine mangeårige viden og erfaring om ingredienser, hudens og kroppens funktioner biokemisk. Produkterne er udviklet på baggrund af de indholdsstoffer, som din krop, hud og organisme i forvejen selv producerer.

MØD CHARLOTTE KASANDRA