Din kurv

Det ser ud til at din kurv er tom !

Shop videre

Vores univers

Hvem har talt antallet af hudplejeprodukter i skabe, skuffer og på hylder og tænkt: er det nu også NØDVENDIGT med alle disse produkter?


Og hvad så med tanken: hvor BLIVER alle disse stoffer af? VIRKER det overhovedet? Hvad med MIN sundhed? Det var lige her vores skønhedsunivers startede. En idé om, at hudpleje må kunne forenkles. Især i den daglige rutine. Skabe produkter der gør en væsentlig forskel - så du får en life-changing oplevelse.
 
Det var præcis de tanker jeg selv - som founder af SARDkopenhagen - gjorde mig, da jeg valgte at gå i en ny retning med mine idéer og tankestrømme.
Jeg begyndte bogstaveligt talt at eksperimentere med flere forskellige rene olier. Sammenholdt med min professionelle viden om hudens opbygning, kroppens processer og stoffers kemiske indvirkning på huden, samt en nørdet tilgang (og holdning). Alt dette skabte fundamentet til SARDkopenhagen, med hudplejeprodukter som er fri for de ingredienser, der konventionelt anvendes i hudplejeindustrien.

Med SARDkopenhagen ønskede jeg at skabe multifunktionelle, bæredygtige, naturlige og ikke mindst super aktive produkter. Produkter uden guldlåg - men med samme følelse af luksus, som var der tilhørende guldlåg.

I SARDkopenhagen går vi i en stor bue udenom alle hormon- og miljøbelastende stoffer i alle vores produkter.
Vi går også skridtet videre og undgår resource-spild, ved bevidst at fravælge brev- og tubeprøver af produkterne - du kan altid finde testere på vores produkter hos vores forhandlere.

Vi VED, at vores produkter virker og har stor effekt.
Så snart din hud bliver mere sund, klar og fuld af liv, så vil det afspejle sig i dig, du vil stråle - ligeså vel, som du vil føle dig bedre tilpas.

 

Multifunktionalitet - hvad mener vi med det?

Vores produkter kan mere end én ting, har mere en ét formål. Derfor er det også svært at sige: "Denne BALANCING BALM er til håret" for nej, det er ikke kun en balsam.
Den er også til skægpleje, barbering, et leave-in produkt til langt hår og et exceptionelt godt middel til at holde lus på afstand. Ja, så mange forskellige formål har vores ene balsam.


Tilgængelighed - hvad mener vi med det?

Det er vigtigt for os at være i dialog med vores forbrugere, og er altid klar ved telefonerne, mail, IG eller FB. Her vil vi vejlede dig bedst muligt, så din hud får lige det, som den har allermest brug for.
Velkommen til vores spændende univers - som hjælper dig til at få en smukkere og sundere hud ♡.
Love & Light
Charlotte Kasandra 
DKK