Vores Univers

SARDkopenhagen - Beauty by heart

SARDkopenhagen er skabt ud fra et dybtfølt ønske om at skabe de bedste og reneste produkter til dig. Det kommer fra hjertet, når vi siger, at vores mål er at hjælpe dig med at få en sund hud. Alt for mange har svært ved at finde rundt i junglen af hudplejeprodukter, og mange døjer med hudproblemer. Ofte hænger det sammen med, at huden ikke bliver plejet hensigtsmæssigt, fordi alt for mange har en helt anden hudtype, end de tror.

Vi skaber produkter, som indeholder et minimum af indholdsstoffer. Indholdsstoffer som din hud og din organisme kan genkende. Det giver ro, når huden får lov til at arbejde med de stoffer, som den naturligt producerer.

Mild, aktiv og naturlig hudpleje

Fælles for vores produkter er, at de er fri for phenoxyethanol, silikone, acrylater, aluminiumforbindelser og syntetiske indholdsstoffer. SARDkopenhagen har AllergyCertified-produkter i sortimentet, er vegansk, 100% naturligt og bæredygtigt hele vejen igennem. Alle vores produkter er multifunktionelle produkter, fordi huden faktisk ikke er så forskellig fra den ene del af kroppen til den anden. Det er behovet, der kan variere fra ansigt til krop, afhængig af hudens tilstand. Vores produkter kan derfor bruges af både børn, gravide og mænd, lige som de er velegnet til både den fedtede/ urene hud, sensitive, rosacea og modne hud.

SARDkopenhagen er til dig, der ikke går på kompromis med din hud. Dig, der, lige som os, tænker på miljøet. Vi tager del i at passe på vores klode, både i vores produktion, i vores valg af ingredienser og vores emballage, som er nedbrydeligt.

Før SARDkopenhagen, og særligt da jeg var gravid med min søn, Marcus, kunne jeg ikke finde et eneste bæredygtigt hudplejebrand på markedet, som indeholdt gode, naturlige ingredienser uden skadelige stoffer. Det fandtes simpelthen ikke. Allerede på det tidspunkt besluttede jeg mig for, at jeg var nødt til selv at skabe dem.

Jeg har skabt SARDkopenhagen ud fra min mangeårige viden og erfaring om ingredienser og hud.

Alle produkter er bæredygtige, fri for skadelig kemi, hormon- og miljøforstyrrende stoffer, og de indeholder et minimum af indholdsstoffer. Flere af vores produkter er AllergyCertified. Produkterne er udviklet med rene, naturlige og aktive ingredienser, som din krop, hud og organisme i forvejen selv producerer og genkender.

Vi vægter gennemskuelighed

Kender du det, når du står med et produkt, og du føler dig vildledt frem for vejledt? Det ønsker vi at gøre op med – man skal nemlig kunne stole på et produkt.

For os er det utrolig vigtigt, at du, som forbruger, nemt kan gennemskue, hvilke ingredienser der er tilsat i SARDkopenhagens produkter. Ingredienslisten fremgår derfor tydeligt på alle vores produkter. Her på webshoppen er vi også kompromisløse, når det handler om gennemsigtighed. Vi introducerer dig nemlig grundigt til de enkelte ingredienser og deres fantastiske effekt i hvert eneste produkt, så du er oplyst om, hvad du påfører din hud og din organisme.

Danish Beauty Awards

Vi er stolte af, at vi har vundet ved Danish Beauty Awards i kategorien, Årets danske produkt, med vores FACIAL MIST.

Vi har også flere gange været nomineret med bl.a. ARGAN OIL w. GOLD SHIMMER, ESSENTIELLE NO. 9 og HYALURON BOOST, HAIR & BODY SHAMPOO men, MAMI ME trimester-pakker, ESSENTIELLE NO. 7 og Charlotte Kassandra, founder som Årets Ildsjæl.

I kærlighed til dig og miljøet
Charlotte Kasandra