Maria Magdalene - Den Originale Maria Magdalene Olies historie

Maria Magdalene produkter er udviklet ud fra den ayurvediske filosofi, hvor der arbejdes med urter og olier til at oplive og stimulere kroppen og mindske ubalancer i kroppens energisystem. Sammensætningen af olier stammer fra den oprindelige recept Terapeuterne ved Alexandria arbejdede med for 2000 år siden. Denne recept er fundet i de skrifter hvorfra det gamle testamente udspringer, oversat fra aramæisk.

De tre vigtigste olier som indgår både i MARIA MAGDALENE OIL og BALM er Frankincense, Myrra og Spikenard. Arbejdet med disse olier dateres tilbage til  Maria Magdalenes tid. Hun var en af datidens store healere og arbejdede med olier, urter, lys og lyd i sine rituelle healingsbehandlinger.
Maria Magdalene repræsenterer den feminine energi og relaterer derfor til både indre og ydre skønhed og æstetik.

Bag om Maria Magdalene produkterne

Bag udviklingen af MARIA MAGDALENE OIL og BALM, som vi kender dem i dag, står forfatter og mystiker Lars Muhl, der ved intenst studie af Biblen, de apokryfe skrifter samt andre kilder, har formået at genskabe den originale olie og balm i tæt samarbejde med Niels Erik Aamand.

Projektet med fremstillingen af Maria Magdalene olien ud fra den oprindelige recept, kom til at strække sig over 1 år. Den rettet sammensætning og eksakte mængde af olier, der indgik i fremstillingen af en portion olie var ikke opgivet – i skrifterne var i stedet oplyst værdien af fx. Myrrha: 30 dinar, Spikenard: 70 dinar osv. Så det blev til et delvist intuitivt arbejdet, hvor der blev fremstillet ca. 30-50 nye prøver om ugen, for at ramme den oprindelige recept så præcis som muligt.

Founder af SARDkopenhagen, Charlotte Kasandra, har sidenhen arbejdet intuitivt med produkterne for at tilrette æstetikken i produkterne, så de passer til den nye tid.

Oliens duft er i løbet af de sidste par år, blevet tilpasset en mere “nutidig næse” – uden at miste sin høje potente effekt.

Om Maria Magdalene olien siges: “Disse hellige remedier blev brugt af Terapeuterne i deres ritualer og behandlinger. Essæerne – som var det spirituelle samfund Terapeuterne var tilsluttet, trak på både Persiske og Ægyptiske indsigter, og det var fra Persien, at hemmeligheden bag Spikenard, Myrra og Frankincense stammede. De tre olier repræsenterer den guddommelige treenighed, som den kommer til udtryk i Caduceus symbolet.

(Caduceus symbolet består af en magisk stav, omgivet af to slanger, der cirkler omkring staven. Dette er også symbol på Kundalini slangen og dens muligheder.”)