HOW TO: Detox / Cupping Body

Har du problemer med slapt, ujævnt, væske ophobet eller ømt bindevæv, så er cupping den mest effektive massageform. Behandlingen opstrammer, udrenser og stimulerer blodcirkulationen. Cupping øger elasticiteten, mindsker væskeophobninger og ujævnheder i bindevævet.

Bindevævets opgave er bla. at holde på muskler, sener og organer og samtidig fungere som en slags “lager” for de affaldsstoffer, kroppen ikke kan udskille naturligt.

Affaldsstoffer bliver normalt renset ud via blodet, igennem bla. nyrer og lever. Nogle af disse affaldsstoffer kan ikke udskilles naturligt og ophobes bl.a. i bindevævet. Det kan give forskellige gener og belastninger i kroppen. Det medfører fx at huden bliver slap, ujævn, væske ophobet og kan decideret føles øm. Det kan give muskulære og skeletære problemer. Derfor er bindevævsmassage/cupping en meget effektiv metode til at få, eller bevare et sundere bindevæv.

DETOX DIN KROP MED CELLULITE OIL THERAPY

Vi har udviklet en effektiv opstrammende kropsolie til behandling af belastet bindevæv.

Vores CELLULITE OIL THERAPY består af: 100% ren, økologisk jomfru arganolie som basisolie. Arganolie stimulerer elastin og kollagen produktionen og giver en mere ensartet hud overflade.

Sort peber- og grøn kaffe olie øger forbrændingen i bindevævet. Det er i bindevævet at affaldsstoffer ophobes og derved danner cellulite. Algeekstrakt og rosmarin olie øger udskillelsen af affaldsstoffer.

Med CELLULITE OIL THERAPY og sugekopper har du nu mulighed for at kunne lave en effektiv dybde- /bindevævsmassage som afhjælper ophobninger af affaldsstoffer og sikrer at de mere aktivt ,udskilles naturligt via sved, blod og urin.

Body Cupping

Detox – Body

Benyt CUP N0. 2, 3 eller 4 og CELLULITE OIL THERAPY

• Mæt huden godt med CELLULITE OIL THERAPY på de områder du ønsker at lave cupping. Brug tilstrækkeligt til at koppen kan suge sig fast, men stadig kan trækkes over huden uden at trække unødigt i huden.

• Behandling udføres dagligt og det er en god idé at gøre det efter badet. Du kan evt. benytte vores FACE/ BODY SCRUB og give din hud en peeling som styrker cirkulationen og udrensning, før du begynder massagen.

• Tryk bolden flad og placer glaskoppen på huden. Slip trykket i bolden, så der dannes vakum mellem glaskop og hud. Hold suget og træk koppen 3-6 gange i sammen bane indtil huden er let rødlig og du mærker varmen brede sig i hudområdet. Træk koppen så langt op du kan komme og start forfra – nedefra. ALTID mod hjertet og sørg for at hele området bliver masseret.

• Behandlingen foretages dagligt i op til 4 uger. Når først der er en synlig bedring, er det nemmere at holde ved lige, uden at skulle gøre det dagligt.

Kejsersnit

Hvis du har født ved kejsersnit vil du sikkert have et ar, der kræver lidt mere opmærksomhed for at undgå smertefuldt arvæv og dårlig opheling. Efter fødsel ved kejsersnit anbefaler vi, at du starter forsigtigt op med “cupping” når arret er helet op, og kun er lyserødt. Føl dig forsigtigt frem til hvor meget sug du kan holde ud. Det vil gøre lidt ondt, og du skal ikke suge hårdere, end du kan holde det ud. Det er suget i koppen der afgør hvor smertefuldt det føles.
Olien og sugekoppen stimulerer og blødgør bindevævet så du hurtigt vil se en markant bedring.

Løst maveskind vil også være nemt at bearbejde med CELLULITE OIL THERAPY og CUP NO. 3

RENGØRING AF CUP

Skil forsigtigt glas fra bold. Glaskoppen tåler maskinvask – men “bolden” skal blot tørres udvendigt med en fugtig klud med lidt sæbe. Der må ikke komme vand ind i selve bolden. Sørg for at koppen er helt tør, inden den sættes i gummibolden igen.

BEMÆRK

Der kan forekomme blå mærker efter behandlingen, men bare rolig – de vil fortage sig inden for nogle dage. Det er tegn på, at der er en del ophobning af affaldsstoffer i bindevævet. Du kan med fordel mindske suget i koppen, for at mindske risiko for blå mærker, men også for at mindske den smerte, du kan opleve ved massagen, hvis bindevævet er meget belastet af affaldsstoffer.