Din kurv

Det ser ud til at din kurv er tom !

Shop videre

Historien bag Maria Magdalene Oil & Balm

 

Bag den originale Maria Magdalene Oil & Balm står Nils Erik Aamann i samarbejde med forfatteren og mystikeren Lars Muhl

Ved intenst studie af Biblen, de apokryfe skrifter samt andre kilder, er den originale olie og balm blevet genskabt. Disse hellige remedier blev brugt af "Terapeuterne" i deres ritualer og i deres behandlinger, og Maria Magdalene brugte denne balm/olie til at salve Jesus fødder – man kaldte dem for:

 

"TREENIGHEDENS GUDDOMMELIGE GAVER"

 

Da de tre vise mænd fra Essenernes broderskab ved Det Døde Hav drog til Betlehem for at ære og velsigne den nyfødte Messias, medbragte de hver især, en af de hellige olier Frankincense, Myrra og Nardus.

 

Essenerne trak på både Persiske og Ægyptiske indsigter, og det var fra Persien, at hemmeligheden bag de tre olier stammede. De tre olier repræsenterer den guddommelige treenighed, som den kommer til udtryk i Caduceus symbolet, som kan føres tilbage til Sumerne. Dette symbol består af en magisk stav, omgivet af to slanger, der cirkler omkring staven. Dette er også symbol på Kundalini slangen og dens muligheder.

Nardus er den centrale kanal - jord: som står for kraft. Slangen til højre repræsenterer Frankincense som er Faderenergien - ild: den målrettede og præcise. Den venstre slange repræsenterer Myrra, som er Moderenergien - vand: den omsluttende og omsorgsfulde.
De vingede væsener på hver side repræsenterer elementet luft, samt spirit.

 

"Efter Lars Muhl satte mig på den spændende udfordring, at fremstille den berømte bibelske olie og salve, har jeg været på en forrygende rejse i forbindelse med at løse opgaven. Den bragte os (Lars og jeg) viden om, bl.a. til Ægypten, tilbage til Katharernes land, Salve Terre (den salvedes jord) i Frankrig, og den førte os også ind i gamle skrifter og til møder med mange spændende mennesker." Niels Erik


 

DKK