lady

Foto: Henrik Adamsen

MULTIFUNKTIONEL, NATURLIG HUDPLEJE MED RENE OG EFFEKTIVE INGREDIENSER - SKABT FRA HJERTET OG HENVENDT TIL DIG DER IKKE ØNSKER AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED DIN HUD- OG MILJØETS SUNDHED

FOUNDER CHARLOTTE KASANDRA:
Da jeg som founder besluttede mig for at skabe SARDkopenhagen, var det ud fra et ønske om give mere en blot endnu et hudplejeprodukt, til mængden af bæredygtig hudpleje.

Det var med et oprigtigt ønske om at tilbyde forbrugeren produkter som er naturlige, ærlige og effektive på samme tid – og med et minimum af indholdsstoffer, netop for at øge effekten.

Mine mange år som kosmetolog og behandler – har gjort mig meget kritisk i forhold til hvad et hudplejeprodukt bør indeholde og det førte til at den eneste løsning på dette, var at udvikle mine egne produkter – hvor JEG bestemmer hvad der skal i krukker og tuber. Aktive, milde og ærlige ingredienser der holder hvad de lover og ikke mindst hvad huden har brug for.

Min erfaring og filosofi er at jo færre indholdsstoffer et produkt indeholder, des mere aktivt virker det og jo mindre har huden at skulle ”forholde” sig til. Det skaber ro og balance – både i huden og i vores energisystem.

OLIER
Olier er helt naturligt det mest rene og ægte at give sin hud – olier indeholder et utal af naturlige indholdsstoffer som er helt identiske med dem vores krop producerer.

Det vigtige er at ”kende sin olie” – for alle hudtyper kan ikke bruge alle olier. Det afhænger helt af hudtype og hudtilstand, derfor kræver det god vejledning når der skal vælges den rette olie – fuldstændig som når man vælger en creme efter hudtype.

Der er mange fordomme omkring olier – ”olier fedter” – ”man må ikke bruge olier, hvis man har fedtet eller uren hud” – ”olier trækker ikke ind i huden” – alle disse fordomme opstår når man ikke får den rigtige vejledning, eller mangler viden herom. Fordomme som stammer fra konventionel tankegang og viden om hudpleje.

Vores produkter er multifunktionelle – det betyder at mange produkter kan anvendes til mere end ét formål – på den måde er du også med til beskytte miljøet mod overbelastning.

Hos SARDkopenhagen Beauty har vi bevidst fravalgt brev- og tubeprøver, fordi det kun er endnu en miljøbelastende faktor i hudpleje industrien, som er en af de industrier der tærer voldsomt på CO2 regnskabet!

Vores produkter leveres PET plastemballage – som omdannes til vanddamp ved forbrænding. Vi undgår så vidt muligt unødig pap og papiremballage og internt genbruger vi så meget materiale som muligt.

Vi håber og ønsker at du vil tage med på vores rejse, til med et sundere hensyn til miljøet via skønheden.

Beauty by heart.

logo

Charlotte Kasandra