Kurv

Vores skønne Crystal Signatur behandling er nomineret som Årets Skønhedsbehandling

Vi har modtaget den glædelige nyhed, at vores fantastiske Crystal Signature Full Treat behandling er nomineret til Danish Beauty Award 2021 som “Årets skønhedsbehandling”.

Behandlingen er udviklet af vores founder – Charlotte Kasandra – der har sammensat flere forskellige metoder, som hun har arbejdet med, inden for skønheds- og kropsbehandlinger igennem mange år. Charlotte Kasandra arbejder ud fra en filosofi om at kroppen og huden er et spejl af vores livsstil.

Stress og ubalancer i kroppens system sætter sine tydelige spor og kroppen ophober mere væske og syre. Det ses tydeligt på vores bindevæv som bliver ømt, hævet og uensartet. Huden bliver slap, trist, grå og mange oplever hævelser og “poser” under øjnene, på kinder og hageparti.

Under Crystal Signature behandlingen bearbejdes både bindevævet, muskulaturen og huden med forskellige teknikker. Der anvendes udelukkende vores rene og milde produkter som olier og cremer og aromaterapi indgår som en helt naturlig del af behandlingen. Sugekopper og krystaller er nogle af de remedier der anvendes både på kroppen og i ansigtet.

Du vil opleve at din hud hurtigt føles mere spændstig og glat – både på kroppen og i ansigtet.

Denne 2 timers lange behandling er til dig der trænger til ro, fordybelse og motivation til at gøre endnu mere godt for dig selv.