HOW TO: Cupping / bindevævsmassage

Har du problemer med slapt, ujævnt, væske ophobet eller ømt bindevæv, så er cupping den mest effektive massageform. Behandlingen opstrammer, udrenser og stimulerer blodcirkulationen. Cupping øger elasticiteten, mindsker væskeophobninger og ujævnheder i bindevævet.

Bindevævets opgave er bla. at holde på muskler, sener og organer og samtidig fungere som en slags “lager” for de affaldsstoffer, kroppen ikke kan udskille naturligt.

Affaldsstoffer bliver normalt renset ud via blodet, igennem bla. nyrer og lever. Nogle af disse affaldsstoffer kan ikke udskilles naturligt og ophobes bl.a. i bindevævet. Det kan give forskellige gener og belastninger i kroppen. Det medfører fx at huden bliver slap, ujævn, væske ophobet og kan decideret føles øm. Det kan give muskulære og skeletære problemer. Derfor er bindevævsmassage/cupping en meget effektiv metode til at få, eller bevare et sundere bindevæv.

DETOX – FACE

Benyt CUP N0. 1 og PURE ARGAN OIL til din ansigtsmassage

Rens din hud med MICELLAR CLEANSING OIL eller APRICOT KERNEL OIL, efterfulgt af FACIAL MIST eller ROSE WATER ELIXIR. Massér et par dråber PURE ARGAN OIL ind i huden – tilstrækkeligt til at koppen kan suge sig fast og stadig kan trækkes forholdsvis let over huden.
Tryk bolden sammen, placer den på huden, slip så der dannes et vakum og træk den tre gange i samme linje, hvorefter der rykkes ca. 1 cm. til siden.

  • Start med at placere bolden lige under kragebenet hvor dette hæfter ved brystbenet og træk koppen ud mod skulderleddet – på den måde stimulerer du dit lymfesystem.
  • Hals: start ved kravebenet. Træk bolden op mod hagen og slip. Forsæt hele vejen henover halsen.
  • Hage: træk også koppen langs kæbelinjen, fra midten og ud.
  • Ansigt: se illustration – massér gerne ekstra ved den labiale fold (folden ved næsefløj ned forbi mundvig).
  • Øjenomgivelser: træk koppen fra inderste øjenkrog, ud under øjnene kør i tre  linjer under øjnene til ned under kindbenet. Over øjnene trækkes koppen under brynene ca. tre gange.
  • Panden: afhængig af linjer, trækkes koppen enten vandret eller lodret.

Afslut med at tørre huden over med en FACE MIST og dup derefter ESSENTIELLE N0. 3- hyalorun boost serum, og ESSENTIELLE No. 7 face cream på.
Ved karsprængninger: Undgå at massere med koppen direkte ovenpå karspængninger.

Face cupping

RENGØRING AF CUP

Skil forsigtigt glas fra bold. Glaskoppen tåler maskinvask – men “bolden” skal blot tørres udvendigt med en fugtig klud med lidt sæbe. Der må ikke komme vand ind i selve bolden. Sørg for at koppen er helt tør, inden den sættes i gummibolden igen.

DETOX DIN KROP MED CELLULITE OIL THERAPY

Vi har skabt en meget effektiv kropsolie til behandling af belastet bindevæv. Vores CELLULITE OIL THERAPY består af: 100% ren, økologisk arganolie som basisolie. Arganolie stimulerer elastin og kollagen produktionen og giver en mere ensartet hudoverflade.
Sort peber- og grøn kaffe olie øger forbrændingen i bindevævet. Det er i bindevævet at affaldsstoffer ophobes og derved danner celluliten.
Algeekstrakt og rosmarin olie øger udskillelsen af affaldsstoffer.
Med CELLULITE OIL THERAPY og sugekopper foretager du en dybdemassage/bindevævsmassage således at ophobninger af affaldsstoffer frigives og udskilles naturligt via sved, blod og urin.

DETOX – BODY

Benyt CUP N0. 2, 3 eller 4 og CELLULITE OIL THERAPY

Mæt huden godt med CELLULITE OIL THERAPY på de områder du ønsker at “cuppe” / massere. Tilstrækkeligt til at koppen kan suge sig fast, men stadig kan trækkes over huden uden at trække unødigt i huden.

Behandling udføres dagligt, og det er en god idé at gøre det efter badet. Du kan evt. benytte vores FACE/ BODY SCRUB og give din hud en dejlig peeling før du begynder massagen.

Tryk bolden flad og placer glaskoppen på huden. Slip trykket i bolden, så der dannes vakum mellem glaskop og hud. Hold suget og træk koppen 3-6 gange i sammen bane indtil huden er let rødlig og du mærker varmen brede sig i hudområdet. Træk koppen så langt op du kan komme og start forfra – nedefra. ALTID mod hjertet og sørg for at hele området bliver masseret.

Behandlingen foretages dagligt i op til 4 uger. Når først der er en synlig bedring, er det nemmere at holde ved lige, uden at skulle gøre det dagligt.
Se instruktionsvideoen

BEMÆRK

Der kan forekomme blå mærker efter behandlingen, men bare rolig – de vil fortage sig inden for nogle dage. Det er tegn på, at der er en del ophobning af affaldsstoffer i bindevævet. Du kan med fordel mindske suget i koppen, for at mindske risiko for blå mærker, men også for at mindske den smerte, du kan opleve ved massagen, hvis bindevævet er meget belastet af affaldsstoffer.

  • Kampagne