Kurv

Guide til hjemmespa – både til badekar og bruseniche

Hvorfor ikke bruge lidt tid på at forkæle dig selv med en skøn sansemæssig hjemmespa-dag?

Vi guider dig med nogle virkelig dejlige, sansemæssige og afslappende rituelle spabehandlinger, som du kan udføre i dit eget hjem. Du behøver hverken et stort badekar eller jacuzzi for at lave behandlinger.

I de forskellige behandlinger har vi plukket nogle produktvarianter ud – det betyder ikke, at du ikke kan bruge andre af SARDkopenhagens kropsprodukter. Fx produkter som aluminiumsfri deodorant eller silikonefri håndcreme. Disse produkter anser vi som et ”must” i den helt almindelige daglige hudpleje rutine.

Til dig med bruseniche

Sådan gør du

Tag 2-4 små bægere (evt. æggebæger) og fyld dem med vand og ESSENTIAL LAVENDER OIL – stil det i brusenichens hjørner.

Tag en balje/kar hvor fødderne kan være udstrakte. Fyld karet op med lunt vand og tilsæt 1 spsk. EPSOM BATH SALT, samt evt. 2 dråber ESSENTIAL LAVENDER OIL. Hæld vand nok i til at vandet går lige over anklerne. Opløs saltet og stik fødderne i vandet i ca. 10-15 min.
EPSOM BATH SALT stimulerer cirkulationen i kredsløbet og har muskelafslappende effekt. Mindsker urolige, tunge og hævede ben og giver ro i hele kroppen.

Tag nu en lille smule scrub i håndfladerne og skrub fødderne godt. Især hælekanterne kan trænge. FACE/ BODY SCRUB peeler døde hudceller og hård hud fra fødder.

Under bruseren

Tænd for det lune vand i brusenichen og gå under bruseren og fugt huden. Tag en smule FACE/ BODY SCRUB og massér på ansigt og hals. Lad det sidde. Saltblandingen begynder at prikke lidt i huden efter nogen tid – det betyder at mineralerne begynder at arbejde i huden.

Nu begynder dampen i brusenichen at blande sig med den æteriske olies små molekyler og du vil opleve en type sauna-gus. Nyd den afslappende effekt som lavendelolie har på dit nervesystem.

Smør scrub på kroppen og massér. Huden bliver meget blød og gennemfugtet ved hjælp af mandelolien. Blodcirkulationen øges, affaldsstoffer udskilles og huden får fin glød. Små knopper på arme og ben mindskes.

Gå nu til ansigtet og ”drys” de groveste korn af, og skrub forsigtigt huden på ansigt og hals. Huden vil opleves silkeblød, helt uden en efterfølgende stram fornemmelse efterfølgende.

Håret

Vask dit hår med BALANCING SHAMPOO som er vores skønne sulfat og silikonefri shampoo. Den plejer både hår og hovedbund og mindsker evt. kløe og tørhed.

Tør kroppen og håret håndklæde-tørt og massér en smule BALANCING BALM i hårspidserne. Vikl et håndklæde om håret, efter ca. 15 min. tages håndklædet af og du kan nu tørre håret. BALANCING BALM er både en hårbalsam, men også et leave-in produkt. Det vil sige, at den ikke behøver at bliver skyllet ud af håret, men lader alle de gode nærende ingredienser virke i håret i lang tid.

Til dig med badekar

Du skal bruge de samme produkter som ”Til dig uden badekar”

Fyld badekarret og hæld 2 spsk EPSOM BATH SALT og evt. 5-10 dråber ESSENTIAL LAVENDER OIL i. Nyd badet og lad dine sanser blive stimuleret og afslappet af duften fra lavendel.

Tips: Du kan evt. vaske håret, tørre det let i et håndklæde og massere BALANCING BALM i håret, tage et håndklæde omkring håret og lad balmen virke så længe du ligger i badet.

Fugt ansigtet og massér en smule FACE/BODY SCRUB på huden. Lad det sidde 5-10 min indtil det begynder at prikke i huden. Det er nu at mineralerne begynder at arbejde i huden. ”drys” de groveste korn af og skrub forsigtigt huden på ansigt og hals. Og skyl af med lunt vand. Scrub evt. hele kroppen og fødderne inden du skyller dig efter badet.

Efter badet – slut af med:

Krop:  – cupping stimulering og opstramning af bindevævet:
Tør huden og massér CELLULITE OIL THERAPY eller ARGAN OIL på huden på mave, baller og lår – lav en let cupping af området med sugekop CUP No. 3 eller No. 4 se link: How to Detox Cupping

Massér til sidst BALANCING BODY CREAM eller APRICOT KERNEL OIL på kroppen. Husk fødderne. Her kan du evt. bruge vores skønne AROMATIC HAND CREAM THERAPY som er fantastisk som fodcreme også.

Ansigt:  – cupping stimulering og opstramning af bindevævet:
Massér et par dråber PURE ARGAN OIL på ansigt og hals og tag sugekop CUP No. 1 og lav en ansigtscuppping for at stimulere og opstramme hudens væv. Følg instruktionen på: How to Detox Cupping

Denne behandling går dybere i huden og stimulerer kredsløbet på en meget effektiv måde. Husk at drik rigeligt med vand resten af dagen, for at hjælpe affaldsstofferne på vej ud af systemet.

 

Slut af med ESSENTIELLE No. 7 face cream og ESSENTIELLE No. 9 eye & lip.

Masser en smule ESSENTIELLE NO. 3 hyaluron boost serum på ansigt og hals. Inden produktet er absorberet helt, masseres en smule ESSENTIELLE NO. 7 face cream på huden. ESSENTIELLE NO. 9 eye & lip masseres nu forsigtigt omkring øjne og mund, og på læberne.

Sæt dig nu med en god kop te og nyd effekten fra denne skønne behandling – og husk at takke dig selv for at have gjort noget godt for dig selv.

Spabehandling til fødderne

Du skal bruge flg. produkter:

EPSOM BATH SALT
AROAMTIC HAND CREAM THERAPY / SWEET ALMOND OIL
ESSENTIAL LAVENDER OIL

Tag et kar hvor fødderne kan være udstrakte i, og hvor vandet kan nå op over anklerne. Fyld karret med lunt vand og hæld 1 spsk EPSOM BATH SALT i karret. Tilsæt evt. ESSENTIAL LAVENDER OIL, som har en skøn beroligende aromaterapeutisk effekt.

Massér AROAMTIC HAND CREAM THERAPY eller SWEET ALMOND OIL på hælekanter og rundt på neglebånd og andre steder hvor huden er tør og medtaget.

Sid med fødderne i vandet i ca. 10-15 min.

Tag lidt tør EPSOM BATH SALT og skrub hælekanter og andre områder med lidt hård hud, grundigt.

Tør fødderne og massér AROMATIC HAND CREAM THERAPY. Denne creme er lige så velegnet til fødderne som til hænderne. Hvis der er meget tør/ hård hud anbefaler vi at du masserer en blanding af SWEET ALMOND OIL og AROMATIC HAND CREAM THERAPY godt ind, på fødderne ved sengetid, tager en tynd bomuldsstrømpe på, og lader cremen virke i huden natten over.

SARDkopenhagens produkter er udviklet, så du kan sammensætte produkterne på kryds og tværs og skabe din helt egen rutine med rene, naturlige, effektive og dansk udviklede produkter.

Alle vores produkter er udviklet ud fra viden om, at huden er et levende organ. Derfor går vi ind for at hudplejeprodukterne skal indeholde de samme stoffer som huden og kroppen selv producerer – For at skabe synergi og balance i hele kroppens system.