Efter fødslen – Mami

“Alle SARDkopenhagens produkter er så milde og sikre at anvende,
at du kan bruge dem både før, under og efter din graviditet.”

Efter fødslen

Nu har du været igennem noget der minder om et marathon. Tag den tid du har brug for, væn dig til dit nye liv og nyd din baby. Det næste stykke tid, kommer din hudpleje til at være påvirket af amning og opstramning af huden og / eller opheling af ar efter fx. kejsersnit.

Amning

Vi anbefaler, at du fortsætter med at massere dine brystvorter efter hver amning, så længe du ammer med PURE ARGAN OIL. Det vil bevare huden stærk og modstandsdygtig i amme perioden. Olien skal ikke vaskes af, så du kan roligt ligge barnet til, selvom du har olien på huden.

LÆS MERE OM PURE ARGAN OIL

Amning ON-THE-GO

Vi anbefaler at du har SOFT BALM med i tasken. Den er super nem at smøre direkte på brystvorterne efter amning og er fyldt med gode nærende essentielle fedtsyrer fra mandel- og kokosolie, samt naturlig E-vitamin, der heler og styrker den fine, sarte hud.

Balmen fedter ikke, er fri for parfume og syntetiske indholdsstoffer. Er AllergyCertified.

LÆS MERE OM SOFT LIP BALM

Underlivet – generelt

Dit underliv har været igennem noget der minder om et marathon og det kan tage uger til måneder, før det hele føles normalt igen. En stor hjælp til det sarte underliv kan være både:

PURE ARGAN OIL – hvis du har været revnet, klippet eller sprækket – olien hjælper til hurtigere opheling og opstramning.
SWEET ALMOND OIL holder slimhinder fugtet og smidige og er med til at mindske evt. gener fra skeden, både i det daglige og når du har sex.

Opheling af huden efter fx Kejsersnit

PURE ARGAN OIL – hvis du har været revnet, klippet eller sprækket – olien hjælper til hurtigere opheling og opstramning.

Opstramning af huden på:

Mave, baller, lår og bryst har fortsat brug for PURE ARGAN OIL som er den mest opstrammende olie. Olien styrker elasticiteten i huden og hjælper til at give dig fastheden tilbage i en fart.

Detox til mave, baller og lår:

Vil du gøre lidt ekstra ud af det, vil en god massage med sugekop No. 3 eller 4 og CELLULITE OIL THERAPY, gøre det langt mere effektivt fordi massagen arbejder i dybden af huden, ilter cellerne og udskiller evt. ophobede affaldsstoffer fra bindevævet.

Din hud – både ansigt og krop

Din hud på både ansigt og krop vil ofte være mere udtørret igennem hele ammeperioden og her vil vi anbefale at du bruger:

SWEET ALMOND OIL til den fugttørre hud – både ansigt og krop.
APRICOT KERNEL OIL til den fedttørre – det vil sige: tendens til tørre pletter – både ansigt og krop. Kan blandes op med creme.

Anbefalet produkter til dig

  • Udsolgt