Den blussende hud

Bag om konceptet – den daglige pleje af rosacea

For at skabe ro og balance i den blussende hud har du brug for 3 produkter:
MICELLAR CLEANSING OIL,
ROSE WATER ELIXIR og ESSENTIELLE N0. 7.

Disse tre produkter har et nøje tilpasset indhold af mælkesyre, hyaluronsyre, argan-, mandel-, kokosolie. Rosenolie giver ro til huden og forhindrer tilstopning af hudens porer. Kokosolie virker bakteriehæmmende og mindsker udbrud i huden.

De naturlige fedtsyrer, særligt i arganolie, arbejder med huden og er en af de mest rige kilder til naturligt E-vitamin – som fungerer som naturlig antioxidant. Antioxidanter har stor betydning for at forlænge og styrke hudcellernes levetid. Argan- og kokosolie er nogle af de ingredienser, som får huden til at falde til ro og som mange nok ikke er klar over, har let bakteriehæmmende effekt.

Produkterne er fri for phenoxyethanol og alkohol. Produkterne er VEGANSKE.

“De fleste fejlbehandler denne hudtype i det daglige, hvilket medfører at huden bliver mere blussende, varm, uren og overflade-tør. Den blussende hud har brug for at finde sin egen ro, energi og styrke. Det får huden ikke ved, at alt for mange ingredienser er blandet sammen. Det er begrænsningens kunst! En god balance mellem fugt og fedt i huden er afgørende for hudens sundhed og tilstand.”

Produkter

  • Udsolgt

Den daglige ansigts-rense/pleje rutine

TRIN 1:
Dybderens – uden at udtørre

MICELLAR CLEANSING OIL med sød mandelolie, æterisk rosengeranium olie og kamilleblomstvand. Renser i dybden uden brug af vand. Det handler om at undgå vand på denne hud i forbindelse med den daglige rens af huden.
• Tag 2-3 pump MICELLAR CLEANSING OIL – enten direkte på huden, i hænderne eller på en fugtet vatrondel og tør huden over indtil der ikke er flere rester af makeup og snavs. Fjerner også vandfast øjen-makeup.

TRIN 2:
Toner – fugter og stimulerer efter rens

ROSE WATER ELIXIR bestående af 80% Damascener rosenvand og -olie og mælkesyre. Bruges både som traditionel skintonic efter afrensning, som fugtmist og til genopbygning af huden. ROSE WATER ELIXIR har en beroligende effekt hvis huden begynder at blusse i løbet af dagen, så en god idé er, altid at have den i tasken.

• Pump 1-2 pump ROSE WATER ELIXIR på en fugtet vatrondel og dup over huden, efter afrensning.
Meget velegnet efter solbadning – mindsker rødme og varme i huden og standser en evt. lettere solforbrænding.

TRIN 3:
Ansigtscreme – talgregulerer og mindsker rødme

ESSENTIELLE N0.7 face cream indeholder argan- og kokos-olie, samt fermenteret hyaluronsyre og mælkesyre. Cremen både afbalancerer, nærer og plejer huden.

• Tag en lille mængde creme – fordel cremen mellem dine håndflader, og opvarm cremen mellem dine håndflader, så trænger den hurtige ind i huden. Klap/dup cremen ind i huden på ansigt og hals.

“Frem for at fokusere på tilvalg eller fravalg af ingredienser, så er min tilgang at se på hudens behov. En blussende hud har altid en ubalance, der blandt andet påvirkes af pH-værdien, og det medfører nemt irritationer fra udefrakommende påvirkninger som forkert hudpleje, bakterier og miljøbelastninger.”