Crystal Signature – Face Treat

Holistisk ansigtsbehandling

Crystal Signature Face Treat bearbejder og stimulerer ikke alene huden, men også i en vis grad organer og centralnervesystemet. Effekten af behandlingen vil opleves opstrammende, udrensende og belivende, helt ned på celleniveau. Der arbejdes med vævs- og sansestimulerende energi-redskaber som krystaller og sugekopper, aromaterapeutiske olier, peelinger og maskeblandinger tilpasset den enkeltes hud.

SARDkopenhagens signatur ansigtsbehandling er til dig, der ønsker en kombination af en traditionel og holistisk ansigtsbehandling. Der arbejdes på ansigt, hals og decolleté.

Behandlingen starter med afrensning og en let peeling af huden. Derefter aktiveres lymfecirkulationen efterfulgt at lifting-massage teknik, hvor der indgår krystaller og ansigts-sugekop som redskab, til at arbejde dybt i hudens muskulatur og bindevæv.

“En unik full face treat – en symbiose mellem ayurvedisk og tidligere tiders behandlingsmetoder inden for skønhed og sundhed, og den viden vi i dag har om huden-, kroppen- og sindets samspil. Behandlingen giver en fantastisk følelse af balance.”

60 min. fuld afslapning i smukke omgivelser

Behandlingen rundes af med en stimulerende og regenererende crememaske tilpasset din hud og afsluttes med vores rene naturlige og aktive ansigtsplejeprodukter.

Aromaterapi er en naturlig del af denne behandling.

Dufte kan fravælges, men vi anbefaler at lade aromaterapien være en del af den sansemæssige oplevelse, da de æteriske olier, der anvendes under behandlingen, arbejder både i den fysiske og æteriske krop. Æteriske olier har stimulerende effekt og øger virkningen af behandlingen.

Ønsker du ikke at der anvendes aromaterapeutiske olier, aftales dette blot før behandlingen

Resultatet er en frisk, opstrammet og gennemstyrket hud, fuld af glød og vitalitet. Din hud vil opleves langt mere fast, opstrammet og sund i lang tid efter behandlingen.

Varighed: ca. 60 min.
Pris: 900,-

BEMÆRK: Det er desværre ikke muligt at booke tid til en behandling i øjeblikket.