Crystal Signature – Full Face Treat

“En unik full face treat – en symbiose mellem ayurvedisk og tidligere tiders behandlingsmetoder inden for skønhed og sundhed, og den viden vi i dag har om huden-, kroppen- og sindets samspil. Behandlingen giver en fantastisk følelse af balance.”

Crystal Signature – Face Treat

Holistisk ansigtsbehandling

Crystal Signature Face Treat bearbejder og stimulerer huden, organer og centralnervesystemet. Effekten af behandlingen vil opleves opstrammende, udrensende og belivende, helt ned på celleniveau. Der arbejdes med vævs- og sansestimulerende energi-redskaber som krystaller og sugekopper, aromaterapeutiske olier og krystalmaske-blandinger.

SARDkopenhagens signatur ansigtsbehandling er til dig der ønsker en kombination mellem en traditionel og holistisk ansigtsbehandling. Der arbejdes på ansigt, hals og decollete.

Behandlingen starter med afrensning og en let peeling af huden. Derefter aktiveres lymfecirkulationen, efterfulgt at lifting-massage teknik hvor der indgår krystaller og ansigts-sugekop som redskab, til at arbejde dybt i hudens muskulatur og bindevæv.

60 min. fuld afslapning i smukke omgivelser

Behandlingen rundes af med stimulerende og regenererende krystal crememaske og afsluttes med vores rene naturlige ansigtsplejeprodukter.

Aromaterapi er en naturlig del af denne behandling. Dufte kan fravælges. Det aftales inden behandlingen starter.

Resultatet er en frisk, opstrammet og gennemstyrket hud, fuld af glød og vitalitet. Din hud vil opleves langt mere fast, opstrammet og sund i lang tid efter behandlingen.

Varighed: ca. 60 min.
Pris: 850,-

BOOK EN TID