Crystal Signature - Full face and body treat

“En unik full body treat – en symbiose mellem ayurvedisk og tidligere tiders behandlingsmetoder inden for skønhed og sundhed, og den viden vi i dag har om huden-, kroppen- og sindets samspil. Behandlingen giver en fantastisk følelse af balance.”

Crystal Signature – Full face and body treat

Holistisk kropsbehandling

Crystal Signature – Full  Face & Body Treat arbejder og stimulerer både huden, organer og centralnervesystemet. Effekten af behandlingen vil opleves opstrammende, udrensende og belivende, helt ned på celleniveau. Der arbejdes med vævs- og sansestimulerende energi-redskaber som krystaller og sugekopper, skønne peelinger og aromaterapeutiske olier. Der afsluttes med crememaske tilpasset den enkelte hudtype.

Vores signatur- helkropsbehandling er til dig, der vil have ”hele pakken” – dig, der har brug for at trække dig tilbage i fordybelse i vores stemningsfulde og feminine univers. Dig, der ønsker at samle hele kroppen og alle sanser i én behandling.

Der arbejdes intenst, beroligende og koncentreret på hele kroppen med vores skønne naturlige produkter – på kroppen anvendes kun olier.

Behandlingen på kroppen starter med at skabe ro og grounding/ jordforbindelse. Dette for at få dig fra hovedet og ned i kroppen. De fleste mennesker er alt for meget i hovedet, og det giver en del ubalancer i vores energi-system, som oftest fører til fysiske skavanker med tiden. Det kan være alt fra muskelsmerter, ømt bindevæv, slap hud, ømme led, svimmelhed, hovedpine og generel træthed.

Kroppen arbejdes igennem nedefra og op, på både for og bagside med en kombination af massage og cupping. Cupping metoden som anvendes, foregår mekanisk, med et udvalg af forskellige sugekop størrelser, der passer det til enkelte kropsområde.

Energi boost til hele kroppen

Når hele kroppen er arbejdet igennem, fortsættes der til Crystal Signature Face behandlingen.
Der åbnes for energien i dette område med dybe, intense, aromaterapeutiske olier. Der fokuseres på åndedrættet og hjertet, for at finde en god og rolig balance inden selve behandlingen påbegyndes.

Crystal Signature Face behandler på decolleté, hals og ansigt. Huden afrenses med produkter og peelinger, der er tilpasset din hud, hvorefter selve krystalbehandlingen starter. Her aktiveres lymfepunkter og efterfølges af lifting-massage teknik, med krystaller og ansigts-sugekop.

Hele behandlingen rundes af med en stimulerende og regenererende krystal crememaske og afsluttes med vores rene naturlige ansigtsplejeprodukter.
Aromaterapi er en naturlig del af denne behandling.

Varighed: ca. 120 min.
Pris: 1600,-

Der kan vælges olier helt uden duft, til hele behandlingen, hvis det ønskes. Det aftales inden behandlingen starter.

BEMÆRK: Det er desværre ikke muligt at booke en tid i øjeblikket.