Maria Magdalene

Den originale Maria Magdalene Olie & Balm.

sard kopenhagen oil

Hvad er Maria Magdalene produkter?

Maria Magdalene produkter er udviklet ud fra den ayurvediske filosofi, hvor man arbejder med urter og olier til at belive kroppen og mindske ubalancer i kroppens energisystem.

Særligt traditionelle olier som Nardus Myrra og Frankincense indgår i både Maria Magdalene Oil og Balm. Virkning og arbejdet med disse olier, kan spores helt tilbage til Yeshua og Maria Magdalenes tid, hvor de var den tids store healere. I deres energiarbejde indgik olier, lyd og lys.

Forfatter og mystiker Lars Muhl står bag udviklingen af Maria Magdalene

I produktet, som vi kender det i dag, står bla. forfatter og mystiker Lars Muhl bag udviklingen.

Han har ved intenst studie af Biblen, de apokryfe skrifter samt andre kilder, formået at genskabe den originale olie og balm. Disse hellige remedier blev brugt af “Terapeuterne” i deres ritualer og behandlinger. Vi kender bla. omtale af at Maria Magdalene salvede Jesus fødder – det var denne olie hun anvendte, i datidens form.

Æssæerne – som var den kultur de levede under, trak på både Persiske og Ægyptiske indsigter, og det var fra Persien, at hemmeligheden bag disse tre olier stammede. De tre olier repræsenterer den guddommelige treenighed, som den kommer til udtryk i Caduceus symbolet. Dette symbol består af en magisk stav, omgivet af to slanger, der cirkler omkring staven. Dette er også symbol på Kundalini slangen og dens muligheder.

Vores
Univers

Læs mere