3 Trimester

Uge 29. - uge 42.

“Alle SARDkopenhagens produkter er så milde og sikre at anvende,
at du kan bruge dem både før, under og efter din graviditet.”

3. Trimester

Uge 29 - uge 42

Velkommen til 3 Trimester – med alt hvad det indebærer, øget vægt, uro, hævede ben, smerter i skeden, hormonelle humørsvingninger osv. Men … du venter på noget helt fantastisk.

MamiMe tager dig i hånden gennem hele din graviditetet. De produkter, vi anbefaler dig at bruge, er AllergyCertified. Det betyder at de ikke indeholder allergener, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer (carcinogener).

Kramper og uro i benene ved sengetid

I den sidste trimester periode vil din krop være mere besværet og vægten øges yderligere. Der kan være tendens til at danne en del væske i krop og ben. Det giver både hævelser og ”uro” – mange oplever kramper i benene om natten, som kan forstyrre søvnen.

Hertil anbefaler vi et dagligt fodbad med EPSOM BATH SALT som udrenser, dræner og virker muskelafslappende/ beroligende. Du vil opleve stor lettelse i kroppen ved bare at tage et fodbad, dagligt.

EPSOM BATH SALT indeholder lidt tørret lavendel og mynte, som giver en fin aromaterapeutisk, afslappende effekt.

LÆS MERE OM EPSOM BATH SALT

Forbered mellemkødet til fødslen

Det er i 3. trimester at du kan begynde at forberede underlivet og ikke mindst mellemkødet til fødslen. Vi anbefaler at du masserer mellemkødet med SWEET ALMOND OIL dagligt. Kombinationen af massagen og olien gør slimhinderne mere smidige og mindsker risikoen for eventuelle sprængninger, rifter og sprækker under selve fødslen. SWEET ALMOND OIL tilfører masser af god fugt til de sarte slimhinder.

SWEET ALMOND OIL: rig på naturlig A-, B-, D- og E-vitamin, samt mineraler magnesium og calcium. Tilfører og binder fugt i hud og slimhinder.

Olien er AllergyCertified og derfor uden parfume.

Olien fedter ikke – du får størst udnyttelse af olien ved at massere den på håndklæde-tør-hud.

Andre hormonelle gener i underlivet

Mange kvinder oplever en skærende smerte i skeden i sidste trimester, det skyldes at slimhinderne er ved at gøre sig klar (hormonelt) til selve fødslen. Der er også mange kvinder, som oplever ubalancer og blærebetændelse i denne periode – SWEET ALMOND OIL styrker slimhinderne og er på den måde med til at forebygge de værste gener.

LÆS MERE OM SWEET ALMOND OIL

Forbered dig på amning

I 3. trimester kan du forberede brystvorterne til den kommende amning. Massér dagligt brystvorterne med PURE ARGAN OIL som er ren E-vitamin. Det vil styrke den fine hud på brystvorterne mod slidtage og sprækker, som kan være frygtelig smertefuldt, når du starte amningen op. Alternativt kan du bruge SOFT BALM som for nogen kan virke nemmere at arbejde med, end selve olien.

TIPS:

SOFT BALM ER RAR AT HAVE MED UNDER SELVE FØDSLEN – SÅ DU LØBENDE KAN FUGTE LÆBERNE UNDER FØDSELSFORLØBET.

Det hårde arbejde at være i fødsel, gør at mange får meget tørre læber og her er SOFT BALM en dejlig lille stift af have ved hånden.

Efter fødslen bruger du den forsat på brystvorterne og baby må gerne ligges til selv om du har det på huden.

Fortsæt med at massere mave, baller, lår og bryster med PURE ARGAN OIL dagligt i 3. trimester også.

Anbefalet produkter til dig