Kurv

Historien bag MamiMe

Jeg ventede min søn tilbage i 1999. Jeg var som de fleste andre kvinder optaget af rene produkter og hvad jeg kunne smøre min krop med. Dette uden at gøre nogen skade på barnet og mig selv. På det tidspunkt fandtes nemlig kun såkaldte strækmærkecremer. De var alle propfyldt med hormonforstyrrende stoffer og ekstremt meget parfume. Når man som jeg er lidt af en skønheds-freak, var det svært at gå på kompromis.

 

Hormonelle påvirkningere

og vækst

Under graviditeten deltog jeg (og min søn) i forskningsprojekt “Vækst og Reproduktion” på Rigshospitalet.  Projektet havde fokus på at følge barnets vækst og hormonelle påvirkning igennem graviditeten og efterfølgende igennem opvæksten indtil min søn nåede puberteten.

Hvor var de rene produkter?

Hvad jeg manglede i disse måneder – og i en efterfølgende, lang ammeperiode – var naturlige, milde og rene produkter. De måtte ingen skadelig indvirkning kunne have på mit barn eller mig selv. Det var vigtigt for mig fordi den mælk jeg leverede til den lille trold ville være fuld af alt det jeg havde fyldt min krop med. Både via hudplejeprodukter og kost.

Desværre var der ingen rene produkter at finde, som ikke indeholdte en eller anden form for hormonforstyrrende ingredienser, selv de “naturlige produkter” var ikke så naturlige når jeg nærlæste ingredienslisten.

Starten på SARDkopenhagen

Med min egen proffesionelle viden om hudplejeprodukter, blev jeg mere og mere optaget af ønsket om at skabe et sundt hudplejeunivers – men tiden var knapt moden til det endnu. Det skulle den heldigvis blive de kommende år. Det var i den forbindelse, at jeg valgte at skifte mit gode faste job ud med en mere usikker, men spændende fremtid. Mit fokus har været at skabe sunde hudpleje produkter og hjælpe til sundere hudpleje vaner. Det er også grunden til at alle  SARDkopenhagens produkter er rene og helt naturlige. Faktisk er de fleste af vores produkter både økologiske og veganske.