1:1 Online hudanalyse

Mange oplever udfordringer med at finde de rette hudpleje produkter, der passer til netop deres hud og har derfor en oplevelse af, at hudpleje er en jungle at finde rundt i. Det kan vi hjælpe dig professionelt med, via vores online-hudanalyse konsultation.

Hudtypen er vi født med, men hudtilstanden kan variere livet igennem. Mange har f.eks. haft uren hud i teen-age årene og det kan have sat en skræk i livet på én, for brugen af fremtidige produkter – især hvis man gjorde sig dårlige erfaringer allerede dengang. Andre oplever store forandringer ifm. med graviditet, stress, sygdom eller helt bare regulær ældning. Huden ændrer sig igennem livet, og som følge deraf også hudens behov for pleje.

Huden – mere end bare overflade

Vi arbejder ud fra viden om at huden er et levende organ og at energien skal kunne cirkulerer i kroppen. Det er sjældent, at vi kun anbefaler behandling af huden udefra, da mange hudproblemer/tilstande afhænger af hvordan f.eks. vores tarmsystem fungerer og hvordan vores hormonproduktion er balanceret. Med andre ord, hvor god energi-flow  der er i kroppen.

– Og jo flere syntetiske og belastende stoffer vi udsætter os selv og vores organisme for, jo mere vil det afspejle sig i vores hud. Derfor går vores hudanalyse et skridt dybere og tager hensyn til flere faktorer. Vi ved derfor, at vi kan gøre en forskel for dig og din hud, med vores anbefalinger.

Sådan gør du – step by step

HUSK: anfør både telefonnummer og e-mail ved din bestilling

Når hudanalysen er klar, aftaler vi et online-møde, hvor vores kosmetolog gennemgår din hudanalyse med dig. Du har mulighed for at stille yderligere spørgsmål. Du kan de efterfølgende to måneder, frit kontakte os for yderligere opfølgning, spørgsmål til brugen af produkter etc.

STEP 1.

Udfyld spørgeskema

Du modtager et link, til et spørgeskema, i din mailbox, når du har bestilt en analyse. Besvar det så udførligt du kan – det tager ca. 5 min. Og send det til os på ct@sardkopenhagen.dk sammen med fotos.

STEP 2.

Tag 4 fotos af ansigtet med mobil

Fotos skal tages ca. 10 cm. fra ansigtet, godt oplyst (dagslys) og skarpt. Vi skal kunne zoome ind. Tag: 1 foto af dit overansigt, 1 foto af dit underansigt, 2 fotos i profil, et fra hver side. Det er helt fint, hvis billederne af over- og underansigt er overlappende.*

STEP 3.

Analysen

Når vores kosmetolog har modtaget din feedback, går hun i gang med selve analysen ud fra dine svar og studie af din hud, fra tilsendte fotos. Så brug lidt tid på at få taget nogle skarpe fotos.

STEP 4.

Møde via FaceTime/zoom

Du bliver kontaktet via e-mail, når analysen er klar: Herefter aftalers et møde med kosmotoloen på facetime/zoom. Du modtager en meget udførlig hudanalyse, med guidelines til fremtidig pleje af din hud. Du kan også her stille alle de spørgsmål, du har brug for.

Tips · vigtigt

Du sender billederne til os via SMS eller mail. Vi bruger udelukkende billederne til at analysere din hud ifm. analysen – dine billeder vil blive slettet så snart du ønsker det.

SMS: 29 93 77 64 · Mail: ct@sardkopenhagen.dk
Husk venligst at anføre dit navn, så vi kan ”identificere” dig

BOOK / KØB EN HUDANALYSE