1.-2. Trimester

Uge 1 - uge 28

“Alle SARDkopenhagens produkter er så milde og sikre at anvende,
at du kan bruge dem både før, under og efter din graviditet. Founder Charlotte Kasandra”

1. - 2. Trimester

Uge 1 - uge 28

MamiMe tager dig i hånden gennem hele din graviditet. De basis produkter, vi anbefaler dig at bruge, er AllergyCertified dvs. de indeholder ikke allergener, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer (carcinogener).

For at gøre det let, logisk og overskueligt for dig, er produkterne opdelt i de tre trimester du går igennem,  så du ved præcis, hvad du har brug for og hvornår, i løbet af  din graviditet …

… og derefter kan du fortsætte med de samme produkter til både dig selv og dit barn, med de behov der opstår fremover.

Derfor kalder vi dette koncept for MamiMe

1 Trimester

I denne periode forandres/øges hormonproduktionen, du øger i vægt og brysterne bliver større. Denne vægtøgning og forandring i hormonproduktionen, gør at huden kræver mere styrke for at holde til det stræk, den udsættes for over de kommende 9 måneder.

E-vitamin er kendt for at være en af de mest essentielle vitaminer huden har særligt brug for, til at styrke elasticiteten i hudens bindevæv.

Massér huden på mave, bryster, baller og lår med PURE ARGAN OIL dagligt, for at forebygge strækmærker. Olien er 100% naturlig og består kun af ren E-vitamin. Olien er AllergyCertified og derfor også uden duft.

Og forsæt gennem hele graviditeten

LÆS MERE OM PURE ARGAN OIL

2 Trimester

Nu oplever mange kvinder at huden i både ansigt og på kroppen ændrer sig. Har man haft tendens til fedtet/ uren hud, før graviditeten vil man opleve at huden nu er fin, smuk og mere ensartet.

Andre kvinder vil opleve at huden bliver markant mere tør, måske endda med tendens til tør, kløende og næsten eksem-agtig hud. Årsagen til dét, skyldes en ændret hormonproduktion.
Vi anbefaler at du nu bruger APRICOT KERNEL OIL til både ansigt og de områder på kroppen hvor huden er særligt tør.

I ansigtet kan du vælge at blande nogle dråber med din ansigtscreme / solcreme, eller som serum under ansigtscreme.

APRICOT KERNEL OIL øger talgproduktionen (hudens eget fedtstof), er meget rig på både A- og E-vitamin, samt omega 3,6 og 9 fedtsyrer, som styrker hudens celler. Olien er 100% ren og naturlig. Olien er AllergyCertified og derfor også uden duft.

Fortsæt med at massere mave, baller, lår og bryster med PURE ARGAN OIL dagligt i 2. trimester også.

LÆS MERE OM APRICOR KERNEL OIL